02 / 05 / 2024

Palm City Modern

Palm City Modern

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Honda City'e Mart ayında zam yapıldı mı?! İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Honda City, sağlam yapısı, modern tasarımı, iyi performansı ve yakıt tasarrufu gibi özellikleriyle öne çıkan bir otomobildir.  Ayrıca ferah iç mekanı ve birçok teknolojik özellikleriyle de dikkat çekmektedir.  İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi nedir? 

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

Modern City Bahçelievler'de 0,99 faiz fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme Metrosu'na 400 metre mesafede yaşama geçirilen Modern City Bahçelievler Projesi, 629 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 5 yıl yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışlar sürüyor...

Modern City Bahçelievler İstanbul Havalimanı'na 40 dakika!

Yeni İstanbul Havalimanı metro hattı durağının hemen yanında yer alan Modern City Bahçelievler Projesi ile havalimanına 40 dakikada ulaşmak mümkün...  

Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme Metro İstasyonuna 400 metre mesafede yaşama geçirilen Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı sunuluyor.

Modern City Bahçelievler'de 512 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Güven içerisinde bir yaşam alanı sunan Modern City Bahçelievler'de fiyatlar 512 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay vadeye yüzde 0.98 faiz fırsatıyla satışlara devam ediyor...

Modern City Bahçelievler'de 0,98 faiz fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme metro durağına 400 metre mesafede hayata geçirilen 105 konut ve 5 ticari ünitelik Modern City Bahçelievler Projesi'nde 0,98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılıyor.

Modern City Bahçelievler'de 470 bin TL'ye! Yeni proje!

Modern City Bahçelievler projesi Alp İnşaat tarafından İstanbul Bahçelievler'de hayata geçiriliyor. 105 daire ve 5 ticari üniteye yer verilen projede fiyatlar 470 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle!

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle ödemeler yapılıyor. Bursa Demirtaş bölgesinde hayata geçirilen projede modern, 3 adet 7 katlı ve 4 adet 15 katlı bloklar olarak planlandı.

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

Mehmet Çerçi Yunusemre'deki konut projelerini anlattı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Turgutlu'da hizmet dersi verdi, tarafından Palm City Otel'de partililerle bir araya gelen Başkan Çerçi, çalışmalarını anlattı.

Palm City Modern Haberi

Palm City Modern

Antalya'da Palm City markasıyla 3 konut projesine imza atan Gençer Grup, CNR Emlak Fuarı'na katıldı. Firma, son etap çalışmalarının hızla devam ettiği Palm City Modern'i tanıttı.

Gençer Grup'tan Tuba Gençer CNR Emlak Fuarı ile ilgili olarak Arap komisyoncuların katılımının yüksek olduğunu, Arapların projelerini satmak isteme talebiyle geldiklerini dile getirdi.

3 projesiyle fuara katıldıklarını söyleyen Gençer, 1. etap olan Palm City Antalya'da villa, daire ve suit dairelerin olduğunu, villa ve suitlerin satışının tamamlandığı, satış sürecinin kalan son daireler için devam ettiğini belirtti.

1000 metrekare ile 2 bin metrekare arsa içerisindeki büyük Kaliforniya tarzı özel havuzlu villaların bulunduğu 2. etap olan Palm City Premium'da ise satışlar yüzde 50 oranda tamamlandı.

3. etap olan Palm City Modern projesinin Döşemealtı'nda yükseldiğini söyleyen Tuba Gençer, kaba inşaatın...