17 / 05 / 2024

Palmiye Calıfornıa adres

Palmiye Calıfornıa adres

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

İş Bankası'ndan müjde! 31 Aralık'a kadar hemen başvurun!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası, inanılmaz kampanyasını açıkladı. İş Bankası'nın açıklamalarına göre; "İşCep'ten İş Bankalı olanlara 200 TL MaxiPuan Ayrıcalığı!" elde edeceksiniz.

Bankalarda faiz çılgınlığı! İhtiyaç kredisinde hangi banka ne kadar faiz alıyor? 11 Ağustos faiz oranı listesi

Özel ya da kamu bankalarından ayrıcalıklı faiz oranları gelmeye devam ediyor. İhtiyaç kredilerinin en rağbet gördüğü dönemde vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını oldukça merak etmekte. Peki, hangi banka ne kadar faiz alıyor? İşte detaylar…

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ndeki değişiklik neleri etkileyecek?

Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı yaptığı açıklamada Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ndeki değişiklikleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Ilıcalı'nın o açıklamaları...

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Mahmoud Taha tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

Didim'deki Manastır Koyu'nun yapılaşmaya açılmasına tepki!

Didim'deki Manastır Koyu'nda yapılaşmanın önünün açılmasına Didim Sivil Gelişim Platformu üyesi dernekler dava açtı. Açılan davada ayrıcalıklı inşaat hakkı sunan imar değişikliğinin iptali talep edildi.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı!

Survivor'da ilk haftalardan bu yana verilen büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Acun Ilıcalı o malikanenin sahibini açıkladı!

İmamoğlu'nun Kanal İstanbul'a yaptığı 15 itiraza, Mustafa Ilıcalı'dan 15 yanıt!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün basın toplantısı yapıp “Felaket projesi” dediği Kanal İstanbul projesine neden karşı çıktığını 15 maddede anlattı. Eski AK Parti Erzurum Milletvekili Prof Dr. Mustafa Ilıcalı, İmamoğlu’nun itirazlarına yanıt verdi...

Şeyma Subaşı’ndan haciz iddialarına açıklama geldi!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın Bebek'te bulunan kafesine haciz geldiği iddia edildi. Subaşı konuyla ilgili açıklama yaptı...

Palmiye Calıfornıa adres Haberi

Palmiye Calıfornıa adres

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.
Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi konusu:
a- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. b- Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. c- Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. d- Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek....