06 / 05 / 2024

palmiye renova parka nasıl gidilir

palmiye renova parka nasıl gidilir

Altındağ Palmiye Park Forum Bornova'ya ve otogara yakın konumda inşa ediliyor, projede fiyatlar 135 bin liradan başlıyor

İzmir Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı!

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi, İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da Palmiye Park Goya projesinin temelini attı. Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare'den sonra yeni projeleri arasına Goya eklendi.

Güzelyurt Palmiye Sosyal Tesisi açıldı!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, Mesir Tabiat Parkı İşletmecisi Hasan Kırlıoğlu ile birlikte Palmiye Restaurant, Düğün Salonun ve Aile Çay Bahçesini hizmete açtı.

Şehit Astsubay Nejdet Aydoğdu’nun adı evinin önündeki parka verildi!

Beylikdüzü Belediyesi, Diyarbakır'da hamile eşi için pazarda alışveriş yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun adının evinin önündeki parka verilmesine karar verdi.

Samsun'da yeni yapılacak parka Yusuf Ziya Yılmaz'ın adı verilecek!

Samsun İli Kavak ilçesinde yaptırılacak parka, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın adının verileceği bildirildi. 11 bin 765 metrekarelik park sahasında incelemeler yapıldı.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Ataevler’de parka dönüştürülecek yeşil alana Gezi Parkı adı verildi!

Gezi Parkı'nda hayatını kaybedenlerin isimlerini yaşatmak amacıyla, Ataevler Mahalle Komitesi’nin aldığı kararla Ataevler’de parka dönüştürülecek yeşil alana Gezi Parkı adı verildi. Törenle parka Gezi Parkı tabelası çakıldı.

Bayraklı yeni bir parka daha kavuşuyor!

Bayraklı, Dünya Barış Anıtı ve 75. Yıl Mahallesi'ndeki teras parkın ardından yeni bir parka daha kavuşacak. Körfez Evleri bölgesinde belediye tarafından yapımına başlanan park, İzmir manzarasıyla dikkat çekecek.

Prens Sultan Bin Muhammed Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşıyacak!

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saud, 18 milyon dolara satın aldığı 3 konağın havuzunu birleştirerek Dubai'nin ünlü Palmiye Adası'nı Çengelköy sırtlarına taşımaya hazırlanıyor.

Palmiye Park Renova’da 4 ay erken teslim!

Şubat 2013’te İzmir’in en hızlı değerlenen bölgelerinden Bornova Yeşilova’da temeli atılan ve ilk evini alacak genç ailelerin tercihi olan Palmiye Park Renova sahiplerine söz verilenden 4 ay önce kavuşuyor.

Önay Grup Palmiye Evleri örnek daire!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçirilen Önay Grup Palmiye Evleri örnek daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, Önay Group imzasıyla konumlanıyor...

Palmiye Kafe ihalesinin iptal edilmesi bekleniyor!

Sekapark sahilindeki Palmiye Kafe ile ilgili yapılan ihalede sadece bir firma teklif verince, sonuç alınamadı Sadece bir firmadan teklif alındığı için, Palmiye Kafe ihalesinin iptal edilmesi bekleniyor.

Kocaeli Palmiye Cafe ihalesi 15 Mayıs'ta!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özellikle yaz aylarında Kocaelilerin vazgeçilmez mekânları arasından yer alan Sekapark alanında bulunan Palmiye Cafe için 15 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’de Seka Park Otel’de ihale düzenleyecek

Nevşehir Sümer Mahallesi bir parka daha kavuşuyor!

Sümer Mahallesi’nde Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. 1500 metrekarelik bir alan üzerinde yapımı hızla devam eden parka yeşil bir görünüm kazandırılacak...

palmiye renova parka nasıl gidilir Haberi

palmiye renova parka nasıl gidilir

İzmir Bornova Altındağ'da Ege Yapı ve CDS Yapı ortaklığı ile inşa edilen Palmiye Park Renova projesinde konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut olarak tasarlandı.


Bornova Palmiye Park Renova'da;

1+1 daireler 135 bin liradan,

2+1 daireler 194 bin liradan,

3+1 daireler ise 256 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 2014 Aralık ayında teslim edilecek olan projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesindeki ödeme planından yararlanabiliyor.