08 / 05 / 2024

Palmiye Kafe ihalesinin iptal edilmesi bekleniyor!

Palmiye Kafe ihalesinin iptal edilmesi bekleniyor!

Sekapark sahilindeki Palmiye Kafe ile ilgili yapılan ihalede sadece bir firma teklif verince, sonuç alınamadı Sadece bir firmadan teklif alındığı için, Palmiye Kafe ihalesinin iptal edilmesi bekleniyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 10 yıl süreyle işletmesini devretmek istediği Sekapark sahilindeki Palmiye Kafe ile ilgili yapılan ihalede sadece bir firma teklif verince, sonuç alınamadı Sadece bir firmadan teklif alındığı için, Palmiye Kafe ihalesinin iptal edilmesi bekleniyor. 


Palmiye Kafe ihalesi için 5 yatırımcı dosya almıştı. Ancak, dosya alanlardan Meliha Nur; Şenol İmamoğlu, Odak Gıda Ltd. ve Tursan Ltd. firmaları ihaleye katılmadılar. İhale komisyonu başkanlığını Dursun Demirkıran yaptı. 

İhale komisyonunda Meryem Yıldırım, Kenan Çorlu, Gökhan Uğur Saka görev yaptı. Palmiye Kafe'nin 10 yıl süreyle işletme hakkı 950 bin TL muhammen bedelle ihaleye çıkartılmıştı. Akkaya İnşaat firması sahibi Mustafa Akkaya ile Şahane Yemek firması sahibi Ali Güzel, ihaleye ortak teklif verdiler. İki ortağın teklifi l milyon 20 bin TL oldu. Sadece bir firmadan teklif alındığı için, Palmiye Kafe ihalesinin iptal edilmesi bekleniyor. 



Mavi Kocaeli Gazetesi



Geri Dön