18 / 05 / 2024

Pamucak Orman Kampı hilton

Pamucak Orman Kampı hilton

Muğla 'nın Marmaris ilçesindeki projesi, şirketin "Odaların en az 35 metre" olması standardına takıldı. Hilton 'dan sonuç alınamazsa, Avrupa 'nın başka ünlü markasının geleceği bildirildi.

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Adana Orman Müdürlüğü'nden 102.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Adana, Osmaniye ve Kadirli Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsü için arsa karşılığı inşaat işi ihale ediliyor. İhale 2 Ağustos'ta yapılacak...

Adana Orman Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü; Osmaniye İli Merkez İlçesi Raufbey Mahallesi ve  Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde kampüs inşaatlarını ihale edecek. Adana Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binası, sosyal tesisleri ve yangın acil durum ünitelerinin içinde olması düşünülen Orman Bölge Müdürlüğü kampüs çalışmaları hızla sürüyor.

Bodrum Orman Camping satılıyor mu?

Orman Bakanlığı, Bodrum’un Güvercinlik bölgesinde kamp alanı olarak kiraladığı araziyi jandarma eşliğinde zorla boşalttı. Bakanlık araziyi önce Milli Parklar’a devretti, ardından satışa çıkardı.

Bodrum Güvercinlik'teki kamp alanı satışa mı çıktı?

Orman Bakanlığı, Bodrum’un Güvercinlik bölgesinde kamp alanı olarak kiraladığı araziyi jandarma eşliğinde boşalttı. Bakanlık araziyi önce Milli Parklar’a devretti, ardından satışa çıkardı.

Veysel Eroğlu Orman Genel Müdürlüğü Kampüsü'nü inceledi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Yenimahalle ilçesi Söğütözü mevkiindeki Orman Genel Müdürlüğüne ait arazi üzerinde yapımı devam eden “Orman Genel Müdürlüğü kampüs inşaatını inceledi.

Beşiktaş, Düzce'ye kamp tesisi yapacak mı?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Düzce'de yapılması düşünülen kamp tesisleriyle ilgili olarak "Orası devlet arazisi. Arazinin tapusu bizim olsun istiyoruz. Satarlarsa tesisi oraya yapacağız" açıklamasında bulundu.

Deniz Atabay orman kampını ziyaret etti!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay belediye tarafından işletilen "Tavşan Burnu Tabiat Parkı ve halk arasında Didim Orman Kampı olarak bilmen alanın ilçenin vitrini olacağını belirtti.

Kefken Çevre ve Yaz Kampı 55 bin öğrenciye kapılarını açtı!

Beyoğlu Belediyesi düzenlediği Kefken Çevre ve Yaz Kampı’nda öğrencilere unutulmaz bir tatil ve eğitim fırsatı sunuyor. Orman ve denizin buluştuğu eşsiz bir mekan olan Kefken Çevre ve Yaz Kampı, bugüne kadar 55 bin öğrenciye kapılarını açtı.

Bozok Üniversitesi kampüs alanında ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor!

Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi üst kısmındaki ağaçlandırma sahasında her yıl 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikimi yapıldı...

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü 64 milyon 814 bin TL 'ye mal oldu!

Büyükşehir'in "Sosyal Yaşam Kampüsü" projesi inşaatı nedeniyle Buca'daki Barış Manço Kent Ormanı'na yığdığı kaya ve molozları istemediklerini belirten vatandaşlar, "Evimize güneş girmez oldu. Can güvenliğimiz yok" dedi

Ankara Sağlık Kampüsü'ne en düşük teklif IC İÇTAŞ DİA'dan!

Ankara Bilkentte yapılacak Entegre Sağlık Kampüsü Yapımı ve Hizmetlerin Temini İşi için en düşük teklifi yıllık 289 milyon lira ile IC İÇTAŞ-DİA iş ortaklığı verdi

Pamucak Orman Kampı hilton Haberi

Pamucak Orman Kampı hilton


Dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton'un, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki projesi, şirketin "Odaların en az 35 metre" olması standardına takıldı. Hilton'dan sonuç alınamazsa, Avrupa'nın başka ünlü markasının geleceği bildirildi. Marmaris'in İçmeler beldesinde, uzun yıllar Orman Kampı olarak kullanılan ve 2008'de 49 yıllığına bir firmaya kiralanan Pamucak Orman Kampı'ndaki otelin, Hilton Grubu tarafından işletileceği bildirilmişti. 


Görüşmeler sürüyor

Mevcut odaların büyüklüğünün en çok 33 metre civarında olduğunu belirten İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, "Hilton otellerinin uluslararası standardı ise 35 metre. Sanırım burada bir sorun var. Tesisin şu andaki sahibi görüşmelere devam ediyor. Yeni bir tadilat projesi getirecekler, inceleyeceğiz. Eğer odaları genişletme imkanı varsa proje uygulanır ve Hilton'un istediği ölçülere ulaşılır. Hilton olmazsa, Avrupa'nın başka ünlü otel zincirleriyle görüşülecek. Beldemize ünlü bir otel zinciri her durumda...