16 / 06 / 2024

Pamukkale Aşağışamlı altyapı çalışmaları

Pamukkale Aşağışamlı altyapı çalışmaları

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Pamukkale İlçesi'nin Aşağışamlı Mahallesi'nde 12 bin 500 metre kanalizasyon hattı döşemek için çalışmalara başladı.

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi!

TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kemalpaşa Çamlıbel kura sonuçları 21 Ekim 2021 isim listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2021 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kemalpaşa Çamlıbel projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Karat 34 projesinin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Karat 34), 1542 Ada 37 Parsel F Blok ve Bu Bloğa Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çamlıca Kulesi yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada merakla beklenen Çamlıca Kulesi'nin yarın resmen açılacağını söyledi.

Çukurova Havalimanı Mart 2022'de açılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, yaptığı açıklamada "Altyapı yatırımları bitti, üstyapıya yönelik ihalesi yapıldı. 2022 yılı mart ayında Allah'ın izniyle Çukurova Havalimanı'nın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.

Rize-Artvin Havalimanı'nda altyapı çalışmalarının yüzde 85'i tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada "Yeni pandemi tedbirleri ile birlikte 2021 yılı temmuz ayında açmayı hedefliyoruz. Şu anda geldiğimiz aşama, altyapı inşaatlarında yüzde 85'lerdeyiz." dedi.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy Zekeriyaköy), 1791 Ada 2 Parsel 38 Nolu Apartman Bloğu ile Bu Bloğa Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi Eylül'de açılıyor!

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin Eylül'de açılacağını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “İstanbul’un hem haberleşme altyapısı gelişecek hem de görüntü kirliliği bitecek'' dedi.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin önümüzdeki yıl açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi...

Pamukkale Aşağışamlı altyapı çalışmaları Haberi

Pamukkale Aşağışamlı altyapı çalışmaları

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Pamukkale İlçesi'nin Aşağışamlı Mahallesi'nde 12 bin 500 metre kanalizasyon hattı döşemek için çalışmalara başladı. 


DESKİ Genel Müdürlüğü, Pamukkale İlçesi'nin Aşağışamlı Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. DESKİ Aşağışamlı'ya 12 bin 500 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşeyecek ve 400 konutun kanalizasyon bağlantıları...