20 / 05 / 2024

Pamukkale Belediyesi İmar Komisyonu

Pamukkale Belediyesi İmar Komisyonu

Pamukkale Belediye Meclisi’nde geride kalan bir yılın ardından ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapıldı. Toplantıda Encümen üyeleri ve CHP ile MHP’nin Grup Başkanvekilleri de değişti.

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Pamukkale Belediyesi İmar Komisyonu Haberi

Pamukkale Belediyesi İmar Komisyonu

Pamukkale Belediye Meclisi Nisan ayının ilk toplantısını yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığında toplanan mecliste, bir yıllık görev süresini tamamladığı için encümen ve ihtisas komisyon üyeleri yeniden seçildi.  

Başkan Gürlesin bir ay boyunca yapılan faaliyetler hakkında meclis üyelerini bilgilendirerek, Büyükşehir Belediyesi ile ‘İş birliği, güç birliği’ anlaşması imzaladıklarını ve Denizli için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Daha sonra seçimlere geçildi. Pamukkale Belediye Encümeni’ne MHP ve CHP isim önermediği için üyelerin tamamı AK Partili Meclis üyelerinden oluştu. Encümen Üyeleri; Sibel Doğruöz, Kadir Erkan, Aydın Akdemir oldu.

Komisyonlarda ise 3 AK Partili, 1 CHP’li, 1 MHP’li üye yer aldı. Mecliste Plan ve Bütçe Komisyonuna, Alparslan Albay, Adnan Kaya, Muharrem Özen, Kerim Kıvrak, Erdoğan Er seçildi.

İmar Komisyonuna ise, Turgut Özkan, Nihat Akın, Hüseyin Karadeniz, Osman...