05 / 05 / 2024

Pamukkale Develi 2016 yatırımları

Pamukkale Develi 2016 yatırımları

Pamukkale Belediyesi, Develi Mahallesi'ne sıcak asfalt, kaldırım ve yağmur suyu hattı çalışmasını t tamamlayarak 700 bin liraya mal olan yatırımı törenle açtı.

Pamukkale'den üst yapıya 20 milyon liralık yatırım!

Pamukkale Belediyesi'nce, 2016'da üst yapı için yaklaşık 20 milyon liralık yatırım yapıldığı açıkladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üst yapı açısından ilçe genelinde birçok çalışma yaptıklarını belirterek çalışmaların 2017'de de devam edeceğini söyledi.

Pamukkale Develi'ye 700 bin TL'lik yatırım!

Pamukkale Belediyesi, Develi Mahallesi'ne sıcak asfalt, kaldırım ve yağmur suyu hattı çalışmasını t tamamlayarak 700 bin liraya mal olan yatırımı törenle açtı.

Pamukkale Develi Mahallesi'nin asfalt yolu açıldı!

Pamukkale Belediyesi, Develi Mahallesinin girişinden çıkışına kadar 1,2 kilometre uzunluğunda sıcak asfalt, kaldırım, yağmur suyu hattı çalışmasını tamamlayarak törenle halkın hizmetine açtı. Açılış töreninin ardından protokol üyeleri yolda yürüyüş yaptı.

Hüseyin Gürlesin Pamukkale'deki projeleri anlattı!

Denizli'nin en büyük ilçesi olan Pamukkale'de 2016 yılında yatırım yağmuru var. Başkan Gürlesin, 'Biz Pamukkale için var gücümüzle çalışıyoruz, ilçemiz modern bir yapıya kavuşacak" dedi.

Pamukkale Üniversitesi mimari proje yarışması düzenliyor!

Pamukkale Üniversitesi'nin Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binasını elde etmek için açtığı yarışmada proje teslim tarihi 12 Ocak 2016.

Pamukkale turizmde zirveyi bırakmıyor!

DENİZLİ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Pamukkale Örenyeri’nin, bu yıl ilk 8 aylık verilere göre ören yerleri arasında en fazla ziyaret edilen yer olduğunu söyledi.

Pamukkale, bu yıl en çok kazandıran ören yeri oldu!

Pamukkale, 8 aylık verilere göre Efes'i geride bıraktı, ören yerleri arasında 1'inci oldu. UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'nin bu yıl ören yerleri içerisinde ziyaretçi sayısı ve gelir bakımından birinci sırada olduğu bildirildi.

Pamukkale'yi 9 ayda 1,5 milyon kişi ziyaret etti!

UNESCO Dünya Miras Listesi' ndeki " beyaz cennet " Pamukkale' nin bu yıl ören yerleri içerisinde ziyaretçi sayısı ve gelir bakımından birinci sırada olduğu bildirildi...

Minibüslerde kartlı dönem 2016‘da!

Minibüslerde kartlı dönem 2016‘da başlayacak. İstanbulluları sevindirecek haber büyükşehirden geldi. Minibüslere İstanbul kartla binilmesi için çalışma başlatıldı. Uygulama 2016’ ya kadar bütün minibüslerde hayata geçirilecek.

Ağaoğlu My Newwork'ta ofisler 2016 sonunda teslim edilecek!

Ağaoğlu My Newwork projesi kapsamında ofislerin teslimleri 2016 sonunda yapılacak. Projede yer alan ofisler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Fransa'da plastik yasağı 2016'da başlıyor!

Fransa parlamentosundan geçen yasayla ülkede plastik kullanımı tamamen kalkacak. 2016' dan itibaren plastik poşet, 2020' den itibaren de plastik tabak, çatal, kaşık, bıçak kullanımı yasaklanacak...

Ağaoğlu My Newwork projesinde teslimler 2016 sonunda!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de 30 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilen My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. My Newwork projesinde teslimlerin 2016 sonunda yapılması planlanıyor.

My Newwork Ataşehir'de ofis teslimleri 2016 sonunda!

My Newwork Ataşehir'de yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak. 30 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan My Newwork Ataşehir projesinin toplam alanı 10 bin metrekare...

Pamukkale Develi 2016 yatırımları Haberi

Pamukkale Develi 2016 yatırımları


Pamukkale Belediyesi, Develi Mahallesi'ne sıcak asfalt, kaldırım ve yağmur suyu hattı çalışmasını tamamlayarak 700 bin liraya mal olan yatırımı törenle açtı. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Develi, turizm bölgemizde yer alan bir mahallemiz. İhtiyaçlarının hızlıca giderilmesine büyük önem veriyoruz. Bu yolun hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.





Yeni...