18 / 05 / 2024

Pamukkale kiracı dehşeti

Pamukkale kiracı dehşeti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kiracı ve ev sahibi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, bacanağı da olan kiracısı tarafından tüfekle vurulan adam hayatını kaybetti.

Vatandaşları dehşeti düşüren gelişme! Elektrik faturalarına zam yolda!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karar doğrultusunda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, elektrik piyasasındaki azami fiyat limitini yükseltti. Kararın elektrik faturalarına zam olarak yansıması bekleniyor.

Airbnb, kiraladığı evde dehşeti yaşayan turiste 7 milyon dolar ödedi!

Dünyanın dört bir tarafında ev kiralama hizmetleri sunan Airbnb, ABD’nin New York kentinde tecavüze uğrayan bir turiste toplam 7 milyon dolarlık ödeme yaptı.

Tuzla'da kaçak döküm dehşeti!

Tuzla'da kaçak döküm yapan hafriyat kamyonları yine görüntülendi. Zabıtanın takip ettiği bir hafriyat kamyonu yolun ortasına molozları döküp kaçtı.

Kayseri’de kiracı dehşeti!

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan (43),  kirayı ödemediği gerekçesiyle tartıştığı kiracısı Fatih Bölük (32) tarafından bıçaklanarak öldürüldü…

Zonguldak’ta ev sahibi dehşet saçtı! Kiracısını vurdu!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kiracısıyla tartışan ev sahibi, kiracısını av tüfeğiyle evin 1’inci katından ateş ederek vurdu.

Denizli'de ev sahibi kiracı kavgası kanlı bitti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kiracı ve ev sahibi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, bacanağı da olan kiracısı tarafından tüfekle vurulan adam hayatını kaybetti.

Konya'da arsa dehşeti! Müteahhit Ali Akyol vuruldu!

Konya'da inşaat firmasına ateş açan müteahhit Ali Akyol'u (57) tabancayla sol kolundan vuran saldırgan daha sonra intihara kalkıştı.

Kıbrıs'ta sapık ev sahibi, kiracısına dehşeti yaşattı!

Kıbrıs'ta kiracısı olan T.D. isimli genç kıza tecavüz girişimde bulunan ev sahibi Erbay T. polis tarafından gözaltına alındı.

Hafriyat dehşeti! Boş araziyi moloz yığınlarıyla doldurdular!

Bahçelievler’de kentsel dönüşüm projeleri kapsamında çıkan inşaat molozlarını güpegündüz boş araziye döktüler Kaçak döküm yapanlar drone ile görüntülendi.

Şanlıurfa'da yıkım dehşeti!

Şanlıurfa’da gece saatlerinde bir apartmanın bahçe duvarı alt katta bulunan evin üzerine yıkıldı. Evin duvarının da yıkıldığı olayda 4 çocuk molozların altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Şişli'de yıkım dehşeti! Her şey bir anda oldu!

Şişli'de boş bir binanın yıkımında dehşet meydana geldi. Yıkılan binadan kopan kolon hemen yanında bulunan evin oturma odasına girdi.

Sarıyer'de kiracı dehşeti! Ev sahibinin evini yaktı!

Sarıyer'de bir kadın, ev sahibinin evini ateşe verdi. Mahalleliye dehşet yaşatan kiracı, vatandaşı sokağa döktü.

Kiracı ile ev sahibinin gürültü kavgasında kan aktı: 1 ölü 2 yaralı!

Mersin Tarsus'ta ev sahibi ve kiracı arasında çıkan gürültü kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Pompalı tüfekle dehşet saçan Hasan S. polisler tarafından suç aleti ile birlikte yakalandı...

Pamukkale kiracı dehşeti Haberi

Pamukkale kiracı dehşeti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde alacak meselesi nedeniyle ev sahibi ve kiracı arasında kavga çıktı. Kavga sırasında kiracısı tarafından silahla vurulan adam yaşamını yitirdi.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; Karşıyaka Mahallesi'nde, Çetin Gökdel (60) ile kiracısı olan bacanağı Hasan D. (42) arasında alacak meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Hasan D, yanındaki tüfekle Gökdel'i vurdu. Gökdel'in, göğsüne gelen saçmalarla ağır yaralandığı kavgada ihbar sonucu bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Olay yerinde bulunan otomobiline binen Hasan D. ise birkaç sokak sonra aracını terk edip tüfeki de yanına alarak kaçmaya başladı. Sağlık ekipleri tarafından  Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülen Çetin Gökdel tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KATİL ZANLISI DRONE İLE ARANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği...