04 / 05 / 2024

Denizli'de ev sahibi kiracı kavgası kanlı bitti!

Denizli'de ev sahibi kiracı kavgası kanlı bitti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kiracı ve ev sahibi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, bacanağı da olan kiracısı tarafından tüfekle vurulan adam hayatını kaybetti.



Denizli'nin Pamukkale ilçesinde alacak meselesi nedeniyle ev sahibi ve kiracı arasında kavga çıktı. Kavga sırasında kiracısı tarafından silahla vurulan adam yaşamını yitirdi.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; Karşıyaka Mahallesi'nde, Çetin Gökdel (60) ile kiracısı olan bacanağı Hasan D. (42) arasında alacak meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Hasan D, yanındaki tüfekle Gökdel'i vurdu. Gökdel'in, göğsüne gelen saçmalarla ağır yaralandığı kavgada ihbar sonucu bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Olay yerinde bulunan otomobiline binen Hasan D. ise birkaç sokak sonra aracını terk edip tüfeki de yanına alarak kaçmaya başladı. Sağlık ekipleri tarafından  Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülen Çetin Gökdel tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KATİL ZANLISI DRONE İLE ARANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı. Katil zanlısının yakalanması için çalışmalar yapan polisler, bölgenin giriş çıkışlarını kapattı. Şüphelinin ormanlık alana kaçma ihtimaline karşı çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler, bölgede drone ile arama yaptı.
 


Geri Dön