25 / 08 / 2024

Pamukkale Semt Hastanesinde son durum ne

Pamukkale Semt Hastanesinde son durum ne

Semt hastanesinin projesi hazırlandı, bu yıl içinde inşaata başlanacak Pamukkale Belediyesi büyük öneme sahip projelerden biri olan semt hastanesinin hazırlıklarına başladı.

Denizli Dokuz Kavaklar Semt Polikliniği 2018'de açılacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından 19 milyon TL’ye inşa edilen Dokuz Kavaklar Semt Polikliniği'nin 2018 yılının ilk aylarında açılması planlanıyor. Poliklinik, günde 2 bin kişiye hizmet verecek.

Pamukkale Dokuzkavaklar Semt Polikliniği için ilk kazma vuruldu!

Pamukkale Belediyesi'nin 16 vizyon projesinden biri olan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği'nde çalışmalar başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin arsasını verdiği polikliniğin inşasını Pamukkale Belediyesi gerçekleştirecek.

Pamukkale Semt Hastanesi'nin inşaatı başlıyor!

Semt hastanesinin projesi hazırlandı, bu yıl içinde inşaata başlanacak Pamukkale Belediyesi büyük öneme sahip projelerden biri olan semt hastanesinin hazırlıklarına başladı.

Pamukkale Sosyal Konut Projesi!

Pamukkale Sosyal Konut Projesi başvuruları bugün itibariyle son buluyor. Denizli Sosyal Konut Projesi ‘nde 250 TL ödemelerle konut sahibi olunabiliyor. Başvuru formu ise haberimizin içinde yer alıyor.

Pamukkale'de Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi açılıyor!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatınmla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı.

Pamukkale Kayıhan'a Kültür ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatırımla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı. Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'nin tanıtım toplantısı, Dedeman Park Otel'de yapıldı.

TOKİ Pamukkale Konut Projesi başvuru!

TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri ön talep toplamaya başladı. Projede daire tipleri 1+1'den 3+1 'e kadar tasarlandı.TOKİ Pamukkale konut projesi başvuru formu haberimizin içinde yer alıyor.

Pamukkale Kayıhan'a Kültür Sanat Merkezi inşa edilecek!

Pamukkale Belediyesi, Kayıhan’da 50 milyon TL’lik Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi yapacak. Gürlesin, projenin tahmini maliyetinin, yerinin belediye tarafından tahsisi de dahil olmak üzere 40 ile 50 milyon lira civarında olacağını belirtti.

Yaşamaya değer, yatırıma değer bir semt: 5. Levent!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO imzası ile hayata geçirilen 5. Levent'te banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje "Yaşamaya değer, yatırıma değer bir semt: 5. Levent" sloganıyla tanıtılıyor.

Başiskele'de Camidüzü Semt Konağı yapım işi ihale edilecek!

Başiskele Belediye Başkanlığı tarafından Camidüzü Semt Konağı yapım işi açık artırma usulüyle ihale edilecek. İhale, 10 Haziran 2015 günü saat 10:00'da yapılacak.

Adana Seyhan'da yeni semt pazarının temeli atıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pınar mahallesinde beraberinde Başkan yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarı Saniye Çelik ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile kapalı semt pazarının temelini attı.

Pamukkale'ye 33 milyon liralık yatırım!

Kayıhan, Zeytinköy ve Zümrüt mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin 1 milyon liraya ihale edilen 2 bin 850 metre uzunluğundaki yol ve kaldırım çalışmalarını denetledi...

Pamukkale ziyaretçi kabul merkezi yeniden inşa edilecek!

Pamukkale’nin ziyaretçi kapısı yeniden yapılacak Pamukkale’nin Kuzey Kapı Ziyaretçi Kabul Merkezi’nin bu ay içinde ihale edilerek, yöresel mimariye uygun bir şekilde yeniden yapılacağı bildirildi .

Pamukkale Semt Hastanesinde son durum ne Haberi

Pamukkale Semt Hastanesinde son durum ne

Semt hastanesinin projesi hazırlandı, bu yıl içinde inşaata başlanacak Pamukkale Belediyesi büyük öneme sahip projelerden biri olan semt hastanesinin hazırlıklarına başladı. 


Bölgede yaşayan vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürecek olan semt hastanesi için çalışmalar son aşamaya geldi. Pamukkale ilçe sınırlarının içindeki Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe, Sümer, Sevindik, Deliktaş, Fatih, Kayıhan, Akhan ve Pınarkent gibi bölgelere hitap etmesi planlanan Semt Hastanesi Projesi hazırlandı. 


Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dokuzkavaklar Mahallesi'nde tahsis edilen yaklaşık 3 bin metrekarelik alandaki hastaneyi Pamukkale Belediyesi yaptıracak.


Çalışmaların yoğunlaştığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ''Kentin bu bölgesinde hastane yapmak bir zorunluluk. Sağlık Bakanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokolle Semt Hastanesi'nin inşaatı için çalışmalarımızı hızlandırdık. 2016 yılı içinde inşaatın başlaması için gereken işlemleri yapıyoruz''diye konuştu.



Milliyet...