03 / 05 / 2024

pamukkale turizmin vazgeçilmezi olacak

pamukkale turizmin vazgeçilmezi olacak

Sağlık turizmiyle hızla gelişen Pamukkale, bu yıl iki milyon lira yatırını yaparak hem yerli hem de yabancı turistlerin vazgeçilmezi olacak. Belediye, dünyada söz sahibi olmak için tüm hızıyla çalışıyor.

Ramazan pidesi yüzde 80 zamlandı! Vatandaş yarım ve çeyrek pide tedavüle çıksın dedi

Ramazan ayının vazgeçilmezi pidenin fiyatı İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gramı 15 lira olarak belirlendi. Ekonomist Şenol Babuşçu pideye bu yıl yüzde 80 zam yapıldığını duyururken, vatandaş pide fiyatlarını çok buldu.

Evlerin olmazsa olmaz ürünü. Daha eylül gelmeden zammı geldi. Fiyatı uçtu gitti

Evlerin vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne daha zam geldi. Hatta zam, eylül ayına girilmeden açıklandı. Vatandaşlar bu ürünü almak için ciddi bir parayı gözden çıkarmak zorunda kalacak.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Zamların biri bitiyor diğeri başlıyor. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez ürünüydü. Artık zamlı alacaksınız

Benzin fiyatlarına yönelik zam gelmesinin ardından zamların biri başlıyor diğeri bitiyor. Şimdi de kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne zam geldi.

Sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ektikten sonra çiftçilerin de vazgeçilmezi olacak. Para kazandırıyor

Sofralarımızın vazgeçilme besinleri arasında yer alan bir besinin çiftçilere de ciddi paralar kazandırdığını biliyor muydunuz.

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.

Ekmek fiyatlarında şok zam: Bursa'da ekmeğe 15 TL etiketi!

Temel gıda maddelerinin fiyatlarındaki sürekli artış, vatandaşları derinden etkilemeye devam ediyor. Son olarak Bursa'dan gelen haber, sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin fiyatının 15 TL'ye çıktığını duyurdu. Ekmeğe yapılan bu yüksek zam, insanların temel ihtiyaçlarını karşılamasını zorlaştırıyor.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Zam zam zam! Sofraların vazgeçilmezi ateş pahası olacak

Türk sofralarının vazgeçilmez unsuru ekmek fiyatları her geçen gün artıyor. Ekmek fiyatlarına yapılan zamlar can sıkıcı bir hal aldı. Bir ekmeğin fiyatı 5 TL'yi yükselirken bazı yerlerde 5 TL'nin de üzerinde satılıyor. Buğday fiyatlarına yapılan zamların ardından ekmek fiyatlarına da zam yapılacağı

ATM'den maaş çekenler dikkat! Tüm paranızı kaybedebilirsiniz

1980'lerin bitiminde geliştirilen ATM teknolojisi, bankaların vazgeçilmezi durumuna geldi. İnsanların çok uygulamasını basitleştiren bu sistem artık çağımızda çok dikkat edilmesi gereken bir teknoloji haline geldi. İşte ayrıntılar.

PlayStation Plus'tan oyun düşkünlerine büyük jest! 5.942 TL değerindeki oyunlar ücretsiz oldu

Sony'nin abonelik alt yapılı oyun servisi PlayStation Plus, geçtiğimiz ay oyuncuları memnun edecek bir uygulamaya imza attı.  oyun canavarlarının vazgeçilmezi olan 23 adet  oyunu ücretsiz veriyor. İşte o oyunlar..

Bu iddia tiryakileri çok üzecek! Çay keyif olmaktan çıkabilir!..Rekor zam gelebilir

Ülkemizde yaşanan zamlı günler ''Çay'' fiyatı ile devam ediyor. Kahvaltılarımızın ve akşam keyiflerinin vazgeçilmezi olan çaya zam yapılacağının konuşulması bile vatandaşı rahatsız etti. Temel gereksinim ürünleri içerisinde yer alan çaya yüzde 100 zam geleceği iddia edildi.

Bayram şekerine yüzde 32 zam geldi! Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! 

Ramazan Bayramına sayılı günler kala, bayram şekerlerine olan talep arttı. Ancak bayramların vazgeçilmezi olan şekerde fiyatlar yüzde 32'ye yakın zamlandı ve fiyatlar 100 lirayı aştı. Peki Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! İşte 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

pamukkale turizmin vazgeçilmezi olacak Haberi

pamukkale turizmin vazgeçilmezi olacak

TÜRKİYE'NİN parlayan yıldızı haline gelen Pamukkale, Denizli'nin de turizmdeki en önemli lokomotifi. Beyaz Cennet Pamukkale ile birlikte termal sağlık merkezi olan Karahayıt, turizm için Pamukkale'nin en popüler mekanları, Termal sağlık merkezi konusunda önemli yatırımlar yatıklarım söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin "Sadece bu yıl iki milyon lira yatırım yapak. Amacımız termal sağlık konusunda Türkiye'de ve dünyada söz sahibi olmak" dedi.

ÇOK YOL KATETTİK 

Pamukkale, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibi vatandaşa daha güzel bir ilçe yaşatmak için de var gücüyle çalışıyor. Denizli nüfusunun üçte birinin Pamukkale ilçesinde bulunduğunu söyleyen Başkan Gürlesin "Yeni kurulan bir belediyeyi zor şartların beklediğini bilerek bu işe başladık. Yaptığımız çalışmalarda biz hep hızlı hareket ettik. Bu hızlı hareketimiz neticesinde de güzel başarılar elde ettik. İlk 8-9 ay...