02 / 05 / 2024

Pana Film çatı sorunu

Pana Film çatı sorunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ‘Kurtlar Vadisi’ başrol oyuncusu Necati Şaşmaz tarafından yönetilen Pana Film yapım şirketine ait binanın çatısını kurtarmak için AKP’li Üsküdar Belediyesi seferber oldu.

BİM'de 5 kg yumuşatıcı 52 TL, sıvı deterjan 58 TL, İpana macun 24 TL! BİM online kataloğu 17 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 17 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda 5 kg yumuşatıcı 52 TL, sıvı deterjan 58 TL, İpana macun 24 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte BİM online kataloğu 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Pana Film'in haciz başvurusu reddedildi!

İstanbul 16. İcra Hukuk Mahkemesi'nca Necati Şaşmaz'ın şirketi Pana Film'de yapılan hacizle ilgili şirketin 'istihkak' iddiası reddedildi.

Pana Konut'un alacaklıları Pana Film'i haczetti!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcılığını üstlenen Pana Film’de dün haciz işlemi yapıldı. Haczi, Pana Film’in sahibi Necati Şaşmaz’ın kardeşi Tayyar Raci Şaşmaz'a ait inşaat şirketinden 7.2 milyon lira alacaklı olan bir faktoring firması yaptı.

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz!

Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Raci Şaşmaz’a haciz şoku!

Önemli televizyon dizilerine imza atan Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı. Raci Şaşmaz’ın hisselerine 3.6 milyon TL’lik ihtiyati haciz konulmasına karara verildi.

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Midwood İstanbul Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı!

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

Pana Yapı yurtdışında proje geliştirecek!

Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Türkiye'nin son yıllarda gerçekleştirdiği ekonomik atılımlar ve siyasi istikrarın bazı kesimleri rahatsız ettiğini söyledi.

İstanbul Midwood Film Stüdyo Kompleksi’nin temeli atıldı!

Hollywood, Bollywood ve Avrupa sinemasına dünya standartlarında film stüdyoları ve ekipmanları temin edecek olan,‘Hayallerin çok ötesinde’ sloganıyla yola çıkan bir dünya projesi Midwood’un temel atma töreni Büyükçekmece’de gerçekleşti.

İstanbul Midwood Film Stüdyosu'nun temeli bugün atılacak!

Hollywood, Bollywood ve Avrupa sinemasına dünya standartlarında film stüdyoları ve ekipmanları temin edecek olan, gelişen Türk dizi ve film sektörüne de destek vermeyi amaçlayan, büyük bir dünya projesi, Büyükçekmece’de hayata geçiyor.

Çankaya Zülfü Livaneli Sanat Merkezi'nin temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından yaptırılan Zülfü Livaneli Sanat Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Tören Çankaya Belediyesi Filarmoni Orkestrası'nca Zülfü Livaneli'nin öne çıkan film müzikleri dinletisi ile başladı.

Pana Film çatı sorunu Haberi

Pana Film çatı sorunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ‘Kurtlar Vadisi’ başrol oyuncusu Necati Şaşmaz tarafından yönetilen Pana Film yapım şirketine ait binanın çatısını kurtarmak için AKP’li Üsküdar Belediyesi seferber oldu.

Küçük Çamlıca’daki binanın çatısına alan açabilmek için Şaşmaz’ın sahibi olduğu 3 katlı yapıya “özel plan” hazırlayan belediyenin teklifi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geri döndü. Belediye bu kez bölgedeki tüm binaların çatısıyla ilgili değişikliğe giderek yeni teklifi İBB’ye gönderdi. CHP’nin itiraz ettiği yeni teklifte bölgedeki tüm binaların çatıları için imar planlarına “1 metre parapet yapılabilir ve çatı döşemesi bu parapet üzerinden başlatılabilir. Çatı eğimi yüzde 45’i geçemez” notunun düşülmesi önerildi. Böylelikle çatı katında ekstra alan kazanıldı.


CHP karşı çıktı

Teklif ilçe meclisinden CHP’li meclis üyelerinin “ret” oyuna karşın AKP’li meclis üyelerinin oylarıyla kabul edilerek İBB’ye gönderildi....