02 / 05 / 2024

Pana Konut haciz

Pana Konut haciz

Kurtlar Vadisi'nin yapımcılığını üstlenen Pana Film’de dün haciz işlemi yapıldı. Haczi, Pana Film’in sahibi Necati Şaşmaz’ın kardeşi Tayyar Raci Şaşmaz'a ait inşaat şirketinden 7.2 milyon lira alacaklı olan bir faktoring firması yaptı.

Pana Film'in haciz başvurusu reddedildi!

İstanbul 16. İcra Hukuk Mahkemesi'nca Necati Şaşmaz'ın şirketi Pana Film'de yapılan hacizle ilgili şirketin 'istihkak' iddiası reddedildi.

Pana Film'in haciz başvurusu reddedildi!

İstanbul 16. İcra Hukuk Mahkemesi'nca Necati Şaşmaz'ın şirketi Pana Film'de yapılan hacizle ilgili şirketin 'istihkak' iddiası reddedildi.

Pana Konut'un alacaklıları Pana Film'i haczetti!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcılığını üstlenen Pana Film’de dün haciz işlemi yapıldı. Haczi, Pana Film’in sahibi Necati Şaşmaz’ın kardeşi Tayyar Raci Şaşmaz'a ait inşaat şirketinden 7.2 milyon lira alacaklı olan bir faktoring firması yaptı.

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz!

Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Raci Şaşmaz’a haciz şoku!

Önemli televizyon dizilerine imza atan Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı. Raci Şaşmaz’ın hisselerine 3.6 milyon TL’lik ihtiyati haciz konulmasına karara verildi.

Konut kredisi kullanan vatandaşların sayısı meclis gündeminde!

Konut kredisi kullanan ve konut kredisini ödeyemediği için mallarına haciz konulan vatandaş sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sezgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İcra takibi başlatılan konut kredisi kullanıcıları mecliste!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2010 yılından itibaren konut ve otomobil kredisi kullanan vatandaşlara ve borcunu ödeyemediği için hakkında haciz veya icra takibi başlatılanları meclis gündemine taşıdı..

Fikirtepe'deki 197 kentsel dönüşüm mağduruna haciz geldi!

Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında konutunu yenilemek için 6 yıl önce müteahhitlerle sözleşme imzalayan daire sakinlerine, inşaat şirketinin maketten konut sattığı bir yatırımcı tarafından haciz geldi.

Pana Yapı, Fikirtepe'de 4 bin konut inşa edecek!

2010 yılında ticaret hayatına başlayan, gerçekleştirdiği projeler ile son dönemde adını sıkça bahsedilen Pana Yapı-İnşaat firmasının Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Bebek Otel'de, Brooklyn projesini ve Fikirtepe'nin yenilenmesini anlattı.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

Çeşme Jardin Eden'e En İyi Müstakil Konut Ödülü!

Pana Yapı tarafından İzmir Çeşme’de bölgenin en büyük A+ villa projesi olarak hayata geçirilen “Jardin Eden”, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign Of The City Awards 2016’da ‘En İyi Müstakil Konut’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Pana Yapı, GYODER kampanyasına destek oluyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, GYODER tarafından ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak için başlatılan “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasında 4 proje ile yer alıyor.

Fadıl Akgündüz'ün Kantin Hesabı'na haciz kararı!

Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı konut projeleri ile 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla Silivri Cezaevi'nde yatan Fadıl Akgündüz'ün önceden yatırdığı 7 bin lirasına haciz konuldu.

Mahir Şaşmaz: Hedefimiz sosyal konut üretmek!

Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz “Sosyal konut üretimine kaymak gibi hedefimiz var. TOKİ gibi bu konuda önümüzde örnek var. Biz de bu yönde konut geliştirmeyi düşünüyouz” dedi.

Pana Konut haciz Haberi

Pana Konut haciz

Kadıköy Fikirtepe’de inşaatı yarım kalan konut projeleri nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşayan Pana Konut AŞ’den alacaklı olan firmalar Pana Film’e yöneldi. Bir faktoring firması Pana Film Sinema Televizyon Prodüksiyon San. ve Tic AŞ ile Pana Konut AŞ ve Selimoğlu Yapı AŞ arasında organik bağ bulunduğu iddia ederek haciz kararı verdi. Pana Film avukatları, gerçekleşen takibin iptal edilmesi için icra hukuk mahkemesine başvuruda bulundu.

‘HACZE DEVAM’ KARARI

Hürriyet Gazetesi'nden Dinçer Gökçe'nin haberine göre; başvuru hakkında değerlendirmelerde bulunan İstanbul 16. İcra Hukuk Mahkemesi, başvuruyu geri çevirdi ve takibin devam edilmesine karar verdi. 11 Aralık tarihli bu karar sonrası alacaklı faktoring şirketi avukatları dün Pana Film’in Üsküdar’daki merkezine haciz memurları ve polis eşliğinde gitti.

HACİZ İŞLEMİ 10 SAAT SÜRDÜ

Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından haciz işlemine başlandı. Şirket merkezinde, kilitli olan kapılar çilingir çağrılıp açtırıldı....