18 / 05 / 2024

Pana Yapı ile GoodWorks ortak mı

Pana Yapı ile GoodWorks ortak mı

Portföyüne eklediği yeni markalar ile hız kesmeden büyümeye devam eden Goodworks İletişim Danışmanlığı, gayrimenkul geliştirme ve yatırım ile inşaat sektörünün öncü markalarından Pana Yapı’nın iletişim ortağı oldu.

Riskli yapı nedir? Riskli yapı tespiti nasıl yapılır?

Deprem kuşağında bulunan Türkiye için riskli yapı denetimi son derece önemlidir. Riskli yapının tespit edilmesi ve gereken önlemlerin alınması durumunda deprem felaketi en az zararla atlatılabilir. Peki riskli yapı nedir ve nasıl tespit edilir? Riskli yapı ile ilgili tüm detaylar...

Prefabrik yapı ile konteynerlerde yeni düzenleme! KDV alacağında kolaylık sağlandı! 

Prefabrik yapı ile konteynerlerin indirimli orana tabi teslimlerinden kaynaklanan KDV iade alacağı, senesi içinde ve nakden geri verilebilecek. İşte ayrıntılar...

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

Tekfem Yapı Ankara Çayyolu 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tekfem Yapı ile 10 Mart tarihinde imzalandı.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjde geldi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjdeyi verdi. İşte Gülal'ın Fi Yapı ile ilgili o açıklamaları...

Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsası Fuzul Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin kazananı belli oldu. Fuzul Yapı ile Emlak Konut GYO arasında 230 milyon 500 bin TL'lik imza atıldı.

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Silivri'de tehlike arz eden metruk yapılar yıkılıyor!

Silivri Belediyesi, tarihi Mimar Sinan Köprüsü Koruma Alanı Sınırı içerisinde bulunan ve yıkım kararı alınan yapı ile Fener Mahallesinde tehlikeli olan yapıları yıktı...

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Pana Yapı ile GoodWorks ortak mı Haberi

Pana Yapı ile GoodWorks ortak mı

Portföyüne eklediği yeni markalar ile hız kesmeden büyümeye devam eden Goodworks İletişim Danışmanlığı, gayrimenkul geliştirme ve yatırım ile inşaat sektörünün öncü markalarından Pana Yapı’nın iletişim ortağı oldu.


GoodWorks İletişim Danışmanlığı, portföyüne eklediği yeni markalar ile hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Halkla ilişkiler sektörünün dinamik ajanslarından GoodWorks; gayrimenkul geliştirme ve yatırım ile inşaat sektörünün yenilikçi ve öncü markalarından Pana Yapı’yı müşterileri arasına ekledi.


GoodWorks; Pana Yapı ile stratejik iletişim danışmanlığı, pazarlama iletişimi, etkinlik yönetimi ve iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, itibar yönetimi ve lider iletişimi alanlarında çalışmalar gerçekleştirecek.


Sağlık, teknoloji, perakende, FMCG ve Kurumsal İletişim alanlarında gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları ile dikkat çeken GoodWorks’un portföyünde Anadolu Sağlık Merkezi, Novartis ve UCB Pharma, Eczacıbaşı OSGB, Hopi, Puma, Porçöz, Sony Mobile, Spectrum Brands, LR Health &...