15 / 05 / 2024

panaroma group pana via istinye

panaroma group pana via istinye

Panavia İstinye Residence 'ta banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor, tasarımı Mimar Koray Yavuzer tarafından yapılan projede teslimler Aralık 2013'te gerçekleşecek

Brooklyn City projesine Katarlı Albawakir Group ortak oldu!

Pana Yapı, Katarda yaşayan “Dünya İslam Alimler Birliği Başkanı” Yusuf El Karadavi’nin ailesine ait olan Albawakir Group ile CITY projesi için el sıkıştı. Şirket, City projesi için toplam değeri 200 milyon dolar olan anlaşma gerçekleştirdi.

Panaroma Life'ta fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta temmuz ayında yaşam başladı. Projede tamamen mobilyalı olarak teslim edilen dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Panaroma Life yüzde 80 prim yaptı!

Kılıçoğlu Group’un dayalı döşeli olarak satışa sunduğu Panaroma Life projesinde Temmuz ayında yaşam başladı. Proje satışa çıktığı günden bu yana yüzde 80 prim yaptı.

Panaroma Life Sarıyer'de yasam başladı!

Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de insa edilen Panaroma Life'ta temmuz ayında yasam başladı.Kılıcoglu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, projede konutların yüzde 90'ının satıldığını söyledi.

Sarıyer Panaroma Life'da yaşam başladı!

Türkiye’nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life’ta Temmuz ayında yaşam başladı.

Selimoğlu ile Pana Yapı Bağdat Caddesi'nde yeni proje yapmaya devam ediyor!

Selimoğlu, Bağdat Caddesi’nde inşa ettiği lüks konutlar ile Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da anılıyor. Pana Yapı A.Ş. İle ortak olan Selimoğlu Group, var olan projelerine yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor.

Pana Yapı ve Selimoğlu Bağdat Caddesi'nde projeye başlıyor!

Bağdat Caddesi nin mimarı olarak bilinen Selimoğlu Group. Pana Yapı ile güçlerini birleştirdi. Pana Yapı A.Ş. ile ortak olan Selimoğlu Group var olan projelerine yenilerini ekleyecek..

Selimoğlu Group ve Pana Yapı'dan Bağdat Caddesi’ne kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye’de ürettiği nitelikli projeler ve lüks yapılarla öne çıkan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da nam yapan bir marka.

Selimoğlu Group'a Pana Yapı ortak oldu!

İnşaat sektöründe 53 yıllık bir tecrübeye sahip olan Selimoğlu Group, gerçekleştirdiği projeler ile yatırımcısına kazanç sağlarken, kurduğu güçlü ortaklıklar ile de yatırımcısına güven, kazanç ve prestij kazandırıyor.

Selimoğlu Group hisselerine Pana Yapı talip oldu!

Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle, Bağdat Caddesi'nde, Çeşme'de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48'sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu.

Pana Yapı, Selimoğlu Group'un yüzde 48 hissesine talip oldu!

Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle, Bağdat Caddesi’nde 6 farklı, Çeşme’de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu.

Panaroma Life'ta daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group 'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer 'de inşa edilen Panaroma Life 'ın yüzde 70 'inin satışı gerçekleştirilirken, 4 ay sonra teslimler başlıyor.

Panaroma Life’ta fiyatlar 280 bin liradan başlıyor!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life'ın şu ana kadar yüzde 40 prim yaptığı, tamamlandığındaysa yüzde 80 prim yapması bekleniyor

panaroma group pana via istinye Haberi

panaroma group pana via istinye

Panaroma Group'un İstinye'de yaşama geçirdiği Panavia İstinye Residence 'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor.


Anahtar teslimlerinin Aralık 2013'te gerçekleşmesi planlanan Panavia İstinye Residence 100 konuttan meydana geliyor. Panavia İstinye Residence kapsamında satışlar devam ediyor.


7 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselen Panavia İstinye Residence 'ta metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar olarak belirlendi, Panavia İstinye Residence 'tan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.



5 katlı 5 blok halinde inşa edilen Panavia İstinye Residence 'ta ;1+1 daireler 84 metrekare, 2+1 çatı dubleksi daireler 196 metrekare, 2+1 bahçe dubleksi daireler 159 metrekare, 3+1 çatı dubleksi daireler 347 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Tasarımı Mimar Koray Yavuzer tarafından yapılan  Panavia İstinye Residence 'ta 5 bin 500 metrekarelik yeşil alan bulunuyor....