01 / 05 / 2024

Panaroma Home satış ofisi

Panaroma Home satış ofisi

Panaroma Grup tarafından İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Home Sarıyer Evleri 154 daireden oluşuyor. Projede dairenin bedelinin yüzde 50 peşinatı ile ile konut satın alınabiliyor...

Sarıyer Panaroma Home iletişim!

Sarıyer Panaroma Home iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Panaroma Home Sarıyer konut satış fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Folkart Liva Home 2.etap satışta!

Liva Home Uzundere projesi Folkart imzası taşıyor. 2.etap satışları başlayan projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor..

Doğubayazıt'ta 3 milyon TL'ye satılık 22 home ofis!

Doğubayazıt Belediyesi, Çiftepınar Mahallesi'ndeki 22 home ofisi ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Liva Home Folkart satış fiyatları!

Ön satışların başladığı Liva Home Projesi, Folkart Yapı imzası ile İzmir Uzundere'de yükseliyor. 2018 yaz döneminde teslimlerinin yapılması planlanan projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor...

Liva Home Uzundere ön satışta! 222 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Folkart imzası ile hayata geçirilen Lova Home Uzundere projesinde fiyatlar 222 bin TL'den başlıyor. Projede ön satışlar başladı.

Onurlu My Home satış ofisi!

Onurlu My Home satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Onurlu My Home Beylikdüzü projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

İstinye Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 daire 5 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer İstinye'de yer alan Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 apart birimi satışa çıkarıyor. İhalenin satış bedeli 5 milyon 30 bin TL olarak belirlendi.

Beykent Arluxia Home Office icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Beykent'deki Arluxia Home Office binası, Beykent Kiler Market ve Full Jet Akaryakıt İstasyonu'nun bulunduğu 182 bağımsız bölümü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 84 milyon 649 bin TL olarak belirlendi.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Panaroma Suites by KLK projesi satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden Sarıyer’de yükselen ‘Panaroma Suites by KLK’ satışa çıktı. 2017’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor.

İdeal Home inşaat sektörüne giriyor!

Mobilya alanındaki ürün gamını İnegöl'de imal edip, satışını Suudi Arabistan'daki mağazalarında gerçekleştiren İdeal Home Satış ve Pazarlama Müdürü Haitham El-Nagar, mobilya sektörünün yanı sıra inşaat sektörüne girme hedeflerinin de bulunduğunu belirtti.

Panaroma Home satış ofisi Haberi

Panaroma Home satış ofisi

Panaroma Home Sarıyer Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de inşa ediliyor. İçinde 1+0, 1+1, ve çatı dubleksi konutlardan meydana gelen Panaroma Home Sarıyer Evleri'nde toplamda 154 daireyi bünyesinde barındırıyor.


Panaroma Home Sarıyer fiyat!


Panaroma Home Sarıyer Evleri!nde bir çok ödeme planı bulunuyor. Projede yüzde 50 peşinatla konut satın alınabiliyor. Banka kredisi imkanından da yararlanılabilen Panaroma Home Sarıyer Evleri'nde fiyatlar 140 bin dolardan başlıyor.


Panaroma Home Sarıyer satış ofisi proje alanında yer alıyor.


Panaroma Grup Panaroma Home Sarıyer projesi İstinye Mahallesi'nde yükseliyor.


Panaroma Home Sarıyer teslim tarihi 2014 olarak belirlendi.


Projede; sauna, buhar odası, yüzme havuzu, fitness merkezi, oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. Seba Center İş Merkezi No: 45/1 Sarıyer - İstanbul


Telefon:0212 323 01 02

Web...