28 / 04 / 2024

Panaroma Life ulaşım

Panaroma Life ulaşım

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life, şu ana kadar yüzde 40 prim yaparak yatırımcısına kazandırırken, tamamlandığında yüzde 80 prim yapması bekleniyor.

Nurol GYO Nurol Life ulaşım!

Nurol GYO Nurol Life ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Life In Vera ulaşım!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Life In Vera Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Life In Vera ulaşım bilgilerine göre İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!

Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje çevre yoluna 500 metre mesafede bulunuyor. İşte Folkart Life Bornova ulaşım krokisi...

Folkart Life Bornova Konutları ulaşım!

Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor. İzmir Folkart Life Bornova Konutları ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor.

Folkart Life Bornova projesi ulaşım!

İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Bornova Folkart Life Evleri ulaşım!

Bornova Folkart Life projesi Folkart Yapı tarafından İzmir ‘in Bornova ilçesinde hayata geçiliyor. Bornova Folkart Life Evleri ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. Daire fiyatları 192 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri!

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzası ile İzmir 'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Bornova Folkart Life Konutları ulaşım!

Bornova Folkart Life Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. Teslimlerin 2 yıl sonra yapılacağı projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri!

Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri kapsamında İzmir’in Bornova ilçesinde yer alıyor. İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzası ile yükseliyor.Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Folkart Life Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Life Bornova Evleri İzmir’in Bornova ilçesinde inşa ediliyor. Projede 828 adet konut bulunuyor. Folkart Life Bornova Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Panaroma Life ulaşım Haberi

Panaroma Life ulaşım

3. Köprü ve E7 çevre yoluna yakınlığı nedeniyle yüksek prim potansiyeline sahip projenin yüzde 70’inin satışı gerçekleştirilirken, dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Kılıçoğlu Group’un “Bavulunu Kap Gel” sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile sektörde fark yaratan Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Şu ana kadar yüzde 70’nin satışı gerçekleştirilen Panaroma Life, yüzde 40 prim yaparken, bittiğinde yüzde 80 prim yapması öngörülüyor. 

Ticari alanlarının tamamının satışının gerçekleştirildiği Panaroma Life projesinin dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


50 milyon TL yatırım yapılan Panaroma Life,  toplam 6 blokta, 304 konut, 24 mağazadan oluşuyor. 168 adet 1+0, 120 adet 1+1, 16 adet 2+1 dubleks dairenin yer aldığı Panaroma Life’ta konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Projede daire fiyatları ise 280 bin TL’den...