30 / 04 / 2024

panaroma life yaşam başladı

panaroma life yaşam başladı

Kılıçoğlu Group’un dayalı döşeli olarak satışa sunduğu Panaroma Life projesinde Temmuz ayında yaşam başladı. Proje satışa çıktığı günden bu yana yüzde 80 prim yaptı.

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile hayata geçirilen Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

İlife Yaşam Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlife Yaşam Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi esenyurt'ta 10 0bin TL sermaye bedeli ile Farnaz Khaniooshani ve Koosha Manafzadeh ortaklığında kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor!

Gaziantep'te faaliyet gösteren Kervan Life İnşaat yeni bir projeye başlıyor. Küçükkızılhisar’da hayata geçirilen Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor.

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Bursa Gold Life'ta yaşam başladı!

Makaza Altın İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Life Evleri'nin anahtarları ve kat mülkiyetli tapuları daire sahiplerine teslim edildi ve konutlarda yaşam başladı.

İncek Blue’da yaşam başladı!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun tasarladığı İncek Dünyası’nda, İncek Life projesinin ardından İncek Blue’da da yaşam başladı.

Batman Gap Mahallesi'nde Spor ve Yaşam Merkezi hizmete girdi!

Batman’ın tanınmış vücut geliştirme antrenörlerinden Murat Atılgan, Batman’a Fitness Life Spor ve Yaşam Merkezi kazandırdı.

Panaroma Life'ta fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta temmuz ayında yaşam başladı. Projede tamamen mobilyalı olarak teslim edilen dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Panaroma Life yüzde 80 prim yaptı!

Kılıçoğlu Group’un dayalı döşeli olarak satışa sunduğu Panaroma Life projesinde Temmuz ayında yaşam başladı. Proje satışa çıktığı günden bu yana yüzde 80 prim yaptı.

panaroma life yaşam başladı Haberi

panaroma life yaşam başladı

KILIÇOĞLU Group’un dayalı döşeli olarak satışa sunduğu Panaroma Life projesinde Temmuz ayında yaşam başladı. Koç Üniversitesi’ne,3. Köprü ve E7 çevre yoluna yakın proje, satışa çıktığı günden itibaren yüzde 80 prim yaptı. 

50 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Panaroma Life, 6 blokta 304 konut ve 24 mağazadan oluşuyor. Kılıçoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, ticari alanlarının tamamının satışının gerçekleştirildiği projede konutların yüzde 90’ının satışının tamamlandığını...