04 / 05 / 2024

Panayır Evleri Bursa

Panayır Evleri Bursa

Bursa'nın önemli inşaat firmaları arasında yer alan Emiroğulları İnşaat, projelerine bir yenisini daha ekliyor. 34 daire, 9 ticari alan ve 1 fırından oluşan Panayır Evleri Projesi, sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratıyor.

Osmangazi Panayır Evleri Bursa!

Osmangazi Panayır Evleri Bursa Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 5 blok olmak üzere toplam 34 daireden oluşan proje 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona varan daire tiplerinden oluşuyor.

Osmangazi Panayır Evleri iletişim!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Evleri 119 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Osmangazi Panayır Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Panayır Evleri nerede?

Emiroğulları İnşaat imzası ile yükselen Panayır Evleri 5 bin 950 metrekare inşaat alanında inşa ediliyor. Peki, daire alanları 93 metrekareden başlangıç gösteren Panayır Evleri nerede?

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Depreme en hazır şehir Bursa!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel bugün kaleme aldığı köşe yazısında Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını dile getirdi.

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Diyarbakır Evleri yenileniyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan ‘Diyarbakır Evleri’ TOKİ önderliğinde restore ediliyor. 

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Kaç Gömbe'de panayır alanının inşaatı başlıyor!

Antalya'nın Kaş ilçesinin yayla merkezi olan Gömbe Mahallesi'nde yapılması planlanan panayır alanı projesinde inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Bursa'nın 7 mahallesinde dönüşüm başlıyor!

Çarpık yapılaşmanın merkezi olarak görülen Bursa'da dönüşüm başlıyor. Kentteki 7 bölge kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi.

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Tarihi Diyarbakır evleri turizme kazandırılıyor!

Yıllara meydan okuyan ve görünümleriyle büyük beğeni toplayan tarihi Diyarbakır evleri devlet desteğiyle restore edilerek turizme kazandırılıyor.

Bursa'da milyar dolarlık projeye Dubaili yatırımcı ilgisi!

"Sıcaksu-Tabakhaneler Bölgesi"ni termal turizm merkezine dönüştürecek 1 milyar dolarlık projeyi yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dubaili firmayla görüşüyor...

Panayır Evleri Bursa Haberi

Panayır Evleri Bursa

Bursa'nın önemli inşaat firmaları arasında yer alan Emiroğulları İnşaat, projelerine bir yenisini daha ekliyor. 34 daire, 9 ticari alan ve 1 fırından oluşan Panayır Evleri Projesi, sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratıyor. 


Çocukların güvenli bir şekilde oynayabileceği, 24 saat kamera takip sisteminin devrede olduğu ve aynı zamanda hem site sakinlerine hem de Panayır halkına hizmet verecek fırını da kapsayan proje, henüz satışa çıkmadan ilgi görmeye başladı. 


Panayır Evleri 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri ile her aile tipine uygun oturma planı seçenekleri sunuyor. 


Panayır Evleri Projesi, tüm alımlarda 60 ay şirket içi vadelendirme seçeneği ile alım kolaylığı sağlıyor. Kasım 2014'te kazı çalışmaları başlayan projenin resmi teslim süresi 18 ay olup, konutların 2016 yılı ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.

MUDANYA MÜJDESİ 


Emiroğulları İnşaat, Bursa'nın...