18 / 05 / 2024

Pandora uygulaması konut maketleri

Pandora uygulaması konut maketleri

E-Tohum'dan yatırım almaya hak kazanan ilk 15 girişimden biri olan Pandora, markalı konut projelerini cep telefonuna taşıdı. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen uygulama, proje maketlerinin her yere taşınabilir hale getirdi.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.  Söz konusu alanda Emlak Konut GYO Göktürk projesi yükselecek.

Konut sektöründe tek oranlı KDV uygulaması önerisi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, konut sektöründe tek oranlı KDV uygulamasına geçilmesinin yararlı olacağına dikkat çekti. Baran, konuya ilişkin önerilerini sıraladı.

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

Değerli konut vergisi uygulamasında tereddüt yaratan önemli konular!

Değerli Konut Vergisi, üzerinden henüz bir hafta geçmeden konut sahiplerine yapılan değerleme tebligatları heyecan yarattı. İşte değerli konut vergisi uygulamasında tereddüt yaratan önemli konular...

3 soruda konut alan yabancıya vatandaşlık uygulaması!

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile konut alana vatandaşlık uygulamasında yeni düzenleme yapıldı..

Konut teslimlerinde yüzde 8 KDV uygulaması yürürlükte!

Geçtiğimiz yıl Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre konut teslimlerinde, yüzde 18 yerine yüzde 8 KDV uygulaması tekrar yürürlüğe girdi. 

Konut alan yabancıya vatandaşlık uygulamasında yeni düzenleme!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı Konut alan yabancıya vatandaşlık uygulamasında yeni düzenlemeyi değerlendirdi. 

Konut hesabı uygulamasına yoğun ilgi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yürüttüğü konut hesabı uygulamasına yoğun ilgi geliyor. Uygulamaya Ağustos 2016 tarihinden itibaren yaklaşık 12 bin kişi başvurdu.

Konut alana vatandaşlık uygulamasıyla satışlarda patlama olacak!

Dünya Gazetesi'nden Tevfik Güngör bugünkü yazısında "konut alana vatandaşlık" uygulamasını değerlendirdi. İşte o yazı...

Konut Tasarruf Hesabı uygulamasını olumlu buluyoruz!

Emlak Müşavirleri Derneği Başkan Yardımcısı İsa Özdemir, 26 Ağustos 2016 tarihinde itibaren başlayan devletin vatandaşa 15 bin TL'ye kadar destek vereceği 'Konut Tasarruf Hesabı' uygulamasını değerlendirdi.

İnşaat sektörü temsilcileri konut hesabı uygulamasını yorumladı!

Konut hesabı uygulamasıyla vatandaşların konut satın almaları için oluşturdukları birikimlerine yüzde 20'ye varan oranda devlet katkısı sağlanacak. Söz konusu katkı 15 bin lirayı geçemeyecek. Konut hesabı uygulamasını inşaat sektörü temsilcileri yorumladı..

Konut hesabı uygulaması için son 3 gün!

Konut alacak vatandaşa devlet desteği uygulaması 26 Ağustos’ta başlıyor. Konut hesabı açan vatandaşın birikimine yüzde 20 katkı gelecek. Söz konusu katkı 15 bin TL’yi geçemeyecek ve sistemde en az 3 yıl kalma şartı aranacak.

Pandora uygulaması konut maketleri Haberi

Pandora uygulaması konut maketleri



Artırılmış gerçeklik uygulaması Pandora, markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, cep telefonuna taşıdı. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen uygulama, proje maketlerinin her yere taşınabilir hale getirdi. İki üniversite öğrencisinin girişimi olan uygulama, özellikle satış ofislerindeki proje sunumlarına yeni bir boyut katmayı hedefliyor. E-Tohum'un yatırım ekosistemine girmeye hak kazanan ilk 15 girişimden biri olan Pandora, çalışmalarına İTÜ Çekirdeğin de desteğiyle İstanbul'da devam ediyor. Melek yatırımcılar ile büyümeyi hedefleyen şirket, Startup Turkey etkinliğinde de yer aldı. Etohum'un Kurucusu Burak Büyükdemir, Pandora'nın, Startup Turkey'ye katılan yatırımcılar ile 260 bin TL'lik yatırım sözleşmesine imza attığını duyurdu. Kurucu Ortağı Kemal Akçalı uygulamanın çıkış hikayesini şöyle anlatıyor:

"İzmir'de dijital reklamcılık işlerini yürüttüğümüz bir inşaat firması vardı. Yakın tarihli bir inşaat fuarında Arap iş adamlarına...