04 / 05 / 2024

panora gayrimenkul yönetici sigortası

panora gayrimenkul yönetici sigortası

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 8 Mayıs 2015 ile 8 Mayıs 2016 dönemini kapsayan toplam 22 milyon 500 bin TL tutarında bir Yönetici Sorumluluk Sigortası ACE European Group Ltd.'den temin edildi.

Panora Gayrimenkul yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı...

Konut sitelerinde yabancı yönetici krizi: Davalar artıyor!

Yabancılara yapılan gayrimenkul satışları, konut fiyatlarında artışa neden olurken yeni sorunlarda oluşturdu. Konut sitelerinde yabancı yönetici tartışmaları başladı. 

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Panora GYO 22 milyon TL'lik yönetici sorumluluk sigortası temin etti!

Panora GYO tarafından 8 Mayıs 2021 ve 8 Mayıs 2022 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 22 milyon TL teminat tutarlı yönetici sorumluluk sigortası Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edildi. 

C15 Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

C15 Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 93 milyon 766 bin TL sermaye bedeli ile E.F. Mabduljawad Sau tarafından kuruldu. 

Kat malikleri dışından yönetici seçimi nasıl olur?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun '6 yıldır yöneticilik yapmaktayım yoruldum. Binada malik olanlardan kimse yönetici olmak istemiyor. Dışarıdan yönetici seçmek için farklı bir nisap mı gerekiyor? Ücreti malik mi ödeyecek kiracı mı?' sorusunu yanıtladı.

Mersin'deki sitede iki yönetici sorunu!

Mersin'de 700 dairelik bir tatil sitesinde Ahmet Gülel ikinci kez yönetici olarak seçildi. Hak sahiplerinin topladığı imzalarla yenilenen seçimde Nevzat Bilgin yönetici oldu. İki yöneticiye de ayrı ayrı aidat ödeyen site sakinleri sorunun çözülmesini istedi.

5 maddede site yönetiminde yönetici ve yönetim kurulu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "site yönetiminde yönetici ve yönetim kurulu" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Akmerkez GYO 5 milyon dolar yönetici sorumluluk sigortası imzaladı!

Akmerkez GYO'nun, sermayesinin yüzde 25'ini aşacak şekilde toplam sorumluluk limiti 5 milyon dolar olan, 1 yıl süreli yönetici sorumluluk sigortası poliçesi imzaladı...

Oliforp Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Oliforp Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Akgül tarafından kuruldu.

23 maddede site yönetimlerinde yönetici-müdür müesseseleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, 'site yönetimlerinde yönetici-müdür müesseseleri' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Wam Turkey Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Wam Turkey Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kazım Çizmeci ve Şeyda Oltulu ortaklığında kuruldu.

Garentim Gayrimenkul Yönetim Sistemi Anonim Şirketi kuruldu!

Garentim Gayrimenkul Yönetim Sistemi Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kibriye Karakuş ve Tuna Amaç ortaklığında kuruldu.

Doğuş GYO Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi yenilendi!

Doğuş GYO'nun  Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi 1 yıllığına yenilendi. Şirket, karar hakkında KAP'ta açıklama yayınladı.

panora gayrimenkul yönetici sigortası Haberi

panora gayrimenkul yönetici sigortası

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 8 Mayıs 2015 ile 8 Mayıs 2016 dönemini kapsayan toplam 22 milyon 500 bin TL tutarında bir Yönetici Sorumluluk Sigortası ACE European Group Ltd.'den temin edildi. 


Açıklama:

3/01/2011 tarihli ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu Madde 361 uyarınca yapılan açıklamadır.


Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından 08/5/2015 - 08/05/2016 dönemini kapsayan toplam 22.500.000 TL tutarında bir Yönetici Sorumluluk Sigortası ACE European Group Ltd.'den temin edilmiştir. 


13/01/2011 tarihli ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu Madde 361 uyarınca Kurumsal Yönetim İlkeleri kapsamında kamuoyuna duyurulur....