01 / 05 / 2024

Panora GYO açıklama

Panora GYO açıklama

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aylık Asgari ve Hasılat Kira bedellerine ilişkine özel durum açıklamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Panora GYO 6 aylık ara dönem faaliyet bilgileri!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem özet konsoide faaliyet bilgilerine ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Panora GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem özet konsoide finansal bilgilerine ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Panora GYO ortaklık yapısını açıkladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada ortaklık yapısını açıkladı. Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklık yapısı haberimizin içinde yer alıyor....

Panora Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini açıkladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada yönetim kurulu üyelerini açıkladı. Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeleri haberimizin içinde yer alıyor...

Panora GYO'nun açtığı vergi ziya cezası iptal davası kabul edildi!

Panora GYO şirket lehine sonuçlanan, vergi ziya cezası iptaline ilişkin davacı olarak Şirketin Vergi Dairesine karşı açılmış davası hakkında açıklama yaptı...

Panora GYO ikinci Halka Arz izahnamesi yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ikinci Halka Arz izahnamesini yayınladı...

Panora GYO Halka Arz izahnamesi yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halka Arz izahnamesini yayınladı...

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki arsayı ÖİB'den 740 milyon TL'ye aldı!

Panora GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde Dikmen'de yer alan ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsayı 740 milyon TL'ye aldı. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar... 

Panora GYO'nun ilk 6 aylık hasılat değeri açıklandı!

Panora GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Panora GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Panora GYO 2021'de 2 milyon TL'lik kira sözleşmesi düzenledi!

Panora GYO tarafından yıllık toplam kira geliri yaklaşık 1 milyon 983 bin TL olan ve 2021 yılı için farklı tarihlerde düzenlenen kira sözleşmeleri, Funda Pastanesi, Utopian, Maiame, Dyson, Nespresso, Kısmet By Milka, Altınbaş, Fakir şeklinde açıklandı.

Osman Tokur, Panora GYO'dan istifa etti!

Panora GYO ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Tokur görevinden istifa etti.

Panora GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Panora GYO'nun 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 faaliyet dönemindeki hasılatı 39 milyon 256 bin 837 TL olarak açıklandı. 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 20 indirim!

Panora GYO, kiracılarına finansal destekte bulunmak amacıyla, pandemi öncesi yüzde 29'a varan iskontoların devam etmesine, kira bedellerinde yüzde 20'ye iskonto uygulanmasına ve kira bedelinin kira sözleşmesiyle belirlenen hasılat oranı üzerinden tahsil edilmesine karar verdi.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 29 indirim!

Panora GYO, kalıcı normalleşmeye geçiş sürecinde, bünyesinde faaliyette bulunan kiracılarına finansal açıdan destek olmak amacıyla desteklerini sürdürme kararı aldı.

Panora GYO kira bedellerinde yüzde 50 ilave iskonto uygulayacak!

Panora GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 37. maddesi uyarınca kiracılarına Mayıs ayı içerisinde kira desteği vereceklerini açıkladı.

Panora GYO 4. taksitini 18 Mart'ta ödeyecek! 

Panora GYO, 2019 yılına ilişkin temettüye ait  4. taksit tutarı ve zamanını açıkladı. Dördüncü taksit kayıt tarihi 171 Mart 2021, ödeme tarihi ise 18 Mart 2021 olarak belirlendi. 

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 29 iskonto!

Panora GYO, kısıtlamalar nedeniyle faaliyetine geçici süreyle ara veren işletmelere kira tahakkuk ettirilmemesine, pandemi öncesinde kira bedellerine yüzde 29'a varan oranlarda uygulanan iskontoların devam ettirilmesine karar verdi. 

Panora GYO, TSKB Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Panora GYO, 2021 yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketi olarak "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş."nin seçilmesine karar verdi. 

Panora GYO açıklama Haberi

Panora GYO açıklama

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aylık Asgari ve Hasılat Kira bedellerine ilişkine özel durum açıklamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. 



Açıklama:


Son  dönemde döviz kurlarında meydana gelen yukarı yönlü hareketliliğin  kiracılar üzerinde yaratacağı olumsuz etkileri bertaraf etmek amacıyla;  Sözleşme ve tavan kur uygulama koşullarını yerine getiren  kiracılarımıza, Aylık Asgari ve Hasılat Kira bedellerine ilişkin olarak,  tavan kur uygulamasının 2016 yılı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında da    devam ettirilmesine, Kira ödemelerinin yapılması gerektiği her ayın  1'i ile 5'inci günleri arasında; EURO kurunun 2,7000/TL'sı ve  USD  kurunun 2,4000/TL'sının,  altına düştüğü günlerde ise ödemenin yapılacağı güne ait Merkez  Bankası Döviz Satış kurlarının esas alınmasına,


Karar...