16 / 05 / 2024

Panorama 360 Yapı adres 

Panorama 360 Yapı adres 

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon 392 bin 98 TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak, Saffet Albayrak ve Kenan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Siltaş Yapı'dan yeni kampanya! Siltaş Premium ve Siltaş Panorama'da 60 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Pendik’te inşa ettiği Siltaş Premium ve Siltaş Panorama projesinde ev sahibi olmak isteyenler veya yatırım yapmak isteyenler için 1.99 kredi oranı ile 60 ay vade imkânı sunuyor.

Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Panorama Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Mısırlıoğlu tarafından kuruldu.

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon 392 bin 98 TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak, Saffet Albayrak ve Kenan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Colorist Panorama'da 230 bin TL'den başlayan fiyatlar!

dColorist Panorama, CFR Yapı  tarafından Şile'de hayata geçiriliyor. "Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa çıkarılan projede  230 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Selektif Yapı, Sunhouse 360 evlerin satışına başladı!

Üç yıllık çalışma ve araştırmadan sonra Selektif Yapı dünyada ilk, Türkiye Bodrum'da uygulanacak kendi ekseninde 360 derece dönen lüks ve aynı zamanda ekolojik projeyi pazarlamaya başladı.

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama!

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama projesi Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında hayat geçiriliyor. Projede ön talep toplanıyor...

360 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

360 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aydın tarafından kuruldu.

Tarihi Yarımada'da 12 yılda 360 yapı restore edildi!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tarihi Yarımada’yla ilgili projelerini anlattı. Fa­tih Be­le­di­ye Baş­ka­nı Musta­fa De­mir Ya­rı­ma­da'da 12 yıl içe­ri­sin­de 360 res­to­ras­yo­na im­za attıklarını belirtti.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi 2016'da yapılacak!

Adıyaman’ın tarihi, kültürel ve arkeolojik zenginliklerini yerli ve yabancı turistlere daha iyi tanıtmak amacıyla 2016 yılında yapımına başlanacak olan Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi modern mimari ve tasarımıyla uzay üssünü andırıyor.

Tarlabaşı 360'ta binaların altına otopark yapılacak!

20 bin metrekarelik alanda yapılan Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi veren Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan projede binaların altına 5-6 katlı otopark planlandı diye konuştu

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık!

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık daire fiyatları 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teknopark'a 2 dakikalık mesafede hayata geçirilen projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri!

İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda inşa edilen projede 536 daire yer alıyor. Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri 2,5+1'den 5,5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Panorama 360 Yapı adres  Haberi

Panorama 360 Yapı adres 

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon 392 bin 98 TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak, Saffet Albayrak ve Kenan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi konusu:
1.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres: Çubuklu Mah.Boğaziçi Cd. N.7 İç Kapı N.4...