28 / 04 / 2024

Panorama şirketi adres

Panorama şirketi adres

Panorama MTÖ Grup İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuğay Kaymaz, Özcan Yılmaz, Mustafa Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Panorama Suite Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Suite Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Özdemir tarafından kuruldu.

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Didem Karaer tarafından kuruldu.

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Beşe tarafından kuruldu.

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Naseemullah Abdulkayum tarafından kuruldu.

Panorama İnternatıonal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Panorama İnternatıonal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasser Badenjkı tarafından kuruldu.

Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Panorama İnvest Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama İnvest Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Kahraman Erturgut tarafından kuruldu.

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Panorama şirketi adres Haberi

Panorama şirketi adres

Panorama MTÖ Grup İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuğay Kaymaz, Özcan Yılmaz, Mustafa Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Merpenköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Panorama MTÖ Grup İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek, her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak uygulamalarını yapmak,İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profılit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmekİlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü yarı kıymetli ve...