07 / 05 / 2024

papara

papara

Enerjisa, yeni iş birliğini açıkladı. Papara ve Enerjisa fatura ödeme konularında yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar elektrik faturalarını daha hızlı ve ücretsiz olarak ödeyebilecek. İşte detaylar…

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

Papara, İspanya merkezli neobank Rebellion'ı satın aldı!

Türkiye'nin popüler bankacılık hizmetleri arasında yer alan Papara, İspanyol neobank Rebellion'u satın aldığını bildirdi. İşte detaylar...

Papara'dan 3 farklı paketle konut sigorta fırsatı!

Papara, yeni ürünü konut sigortasının tüm detaylarını duyurdu. Peki, hangi hangi paketlerle konut sigortası imkanı sunacak? İşte ayrıntılar...

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Enerjisa, yeni iş birliğini açıkladı. Papara ve Enerjisa fatura ödeme konularında yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar elektrik faturalarını daha hızlı ve ücretsiz olarak ödeyebilecek. İşte detaylar…

papara Haberi

papara

Enerjisa, elektrik faturaları ödemesi konusunda yaptığı yeni iş birliğini açıkladı.  Enerjisa’dan yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar artık Papara ile elektrik faturalarını daha kolay ve ücretsiz ödeyebilecek.

Papara ile Enerjisa fatura ödemeleri konusunda iş birliği yaptığını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, Papara kullanıcıları elektrik faturalarını hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde ödeyebilecek.

Papara kullanıcıları, ödedikleri faturalar için otomatik ödeme talimatı oluşturabilecek ve fatura ödemelerini ayrıntılı grafiklerden takip edebilme imkanını sahip olacak.

Aynı zamanda kullanıcılar ekim, kasım ve aralık aylarındaki ödemelerinden yüzde 10 Cashback kazanma hakkına sahip olacak.

  FATURA ÖDEME DE KOLAYLIK

Papara CEO’su Emre Kenci, konuya ilişkin açıklamalar da bulundu ve  Papara kullanıcılarının, Türkiye genelinde hizmet veren Enerjisa’nın elektrik faturalarını hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde ödeyebileceklerini dile getirdi.

Kenci, aynı zamanda kullanıcıların dilerlerse otomatik ödeme talimatı...