29 / 04 / 2024

Para Ali

Para Ali

Sosyal medya ve dijital dünyanın gücüne inanan ve önem veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medyanın önde gelen temsilcileri ile dijital dünyanın dinamikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Raif Günden, Para Ali hesabı ile Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirdi!

Sosyal medyayla iç içe olan herkesin yakından tanıdığı bir isim Raif Günden. Para Ali hesabı ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirip büyük bir kalabalığa seslenmekte olan Raif Günden ile muhteşem başarısını konuştuk.

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yanıtladı!

Canlı yayında gündemle ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 'Kripto para caiz mi?' sorusunu cevapladı.

SPK’dan kripto para piyasalarına mesaj!

SPK Başkan Yardımcısı Ali İhsan Güngör, düzenleyici otoritenin kripto para piyasaları hakkında bazı çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Güngör, platform kuruluşunda yapılacak denetimlerin ve varlıkların hükümlerinin tutulması konusunun düzenlemenin temel unsurlarını oluşturacağını belirtti.

Ali Ağaoğlu'nun reklam yüzü olması satışları nasıl etkiliyor?

Para dergisinin bu haftaki sayısında Melis Tosyalı, Ali Ağaoğlu'nun reklamlarda oynamasının konut satışlarını nasıl etkilediğini değerlendirdi. İste o yazı...

Ali Ağaoğlu: Dolar seviyesi Türk ekonomisi açısından olumlu!

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, dolardaki yükselişin sadece Türkiye'nin sorunu olmadığını, bu durumdan diğer ülkelerin para birimlerinin de etkilendiğini belirtti.

Ali Ağaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, " Ne zaman gitsem, istediğim kadar para veriyor " dediği ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Hacıosmanoğlu'nun iddiasına şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu Olur Olur filminde 1 dolara oynadı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, konuk oyuncu olarak katıldığı "Olur Olur" filmindeki rolü karşılığında 1 dolar aldı. Daha önce inşaat şirketinin reklam filmlerinde kamera karşısına geçen Ağaoğlu, kendisine rol teklif edilince "Para almadan çalışmam" dedi.

Ali Ağaoğlu oynadığı Olur Olur filminden 1 dolar aldı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, konuk oyuncu olarak katıldığı "Olur Olur" filmindeki rolü karşılığında 1 dolar aldı. Daha önce inşaat şirketinin reklam filmlerinde kamera karşısına geçen Ağaoğlu, kendisine rol teklif edilince "Para almadan çalışmam" dedi.

Ali Sabancı: Pegasus'u, Galatasaray'ın Amrabat'ı aldığı fiyata aldık!

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Pegasus'u aldığı dönemi hatırlatarak, "Çok fazla para koymadık. Galatasaray Nordin Amrabat'ı aldı. Galatasaray'ın aldığı fiyata biz Pegasus'u almıştık" dedi.

Ali Babacan: Sanayiciler kolay para için inşaatçı oldu!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın, “Sanayiciler kolay para için inşaatçı oldu” sözleri şehirlerdeki 10 yıllık değişimin fotoğrafı oldu. 2004’te başlayan inşaat hamlesiyle şehrin göbeğinde kalan fabrikalar AVM ve rezidansa dönüştü...

Ali Nuhoğlu: Arap yatırımcıların gözü Fikirtepe'de!

Ali Nuhoğlu, yabancı yatırımcının Fikirtepe’de elinde para dolu çantayla gezen yabancı yatırımcılar olduğunu belirtirken, Hızır Selioğlu da “Rakamlar yakında Bağdat Caddesi’ ni geçecek" diye konuştu...

Ali Aslıyüksek: İnşaat mühendisleri tek hedef para kazanmak olduğu için mesleğini yapamıyor!

Rize İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aslıyüksek, "İnşaat mühendisine yakışır biçimde hareket etmiyoruz. Tek hedef para kazanmak olduğu için mesleğimizi yapmıyoruz, yapamıyoruz." dedi...

Raif Günden kimdir?

Sosyal medyada Para Ali hesabı ile tanınan ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştiren Raif Günden kimdir? Raif Günden ne iş yapar? İşte Raif Günden ve Para Ali hesabı...

Para Ali Haberi

Para Ali

Ali Ağaoğlu, sosyal medya fenomenleriyle Ortaköy’deki evinde bir araya geldi. Sosyal medya ve dijital dünyanın gücüne inanan ve önem veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medyanın önde gelen temsilcileri ile dijital dünyanın dinamikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Son yıllardaki hızlı yükselişi ve etki alanı ile geleneksel medyanın yanında yer alan sosyal medya, Ağaoğlu’nun da odaklandığı alanlar arasında. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda sosyal medyanın önde gelen isimleriyle dijital dünyanın dinamikleri masaya yatırıldı.

Kadir Doğrubakar (@odunherif), Nafer Ermiş (@pratikbibilgi, @birdahabak), Halil Söyletmez ve Ceyhun Kırdemir’in katıldığı kahvaltıda sosyal medyanın günümüzde geldiği nokta,  önemi ve avantajlarının yanı sıra zorlukları tüm yönleriyle ele alındı.

Sosyal medyanın önde gelen isimleri, dijital dünyanın insanları sosyal hayattan kopardığı yönündeki iddialara, son yıllardaki...