20 / 05 / 2024

paramparça Endemol haciz

paramparça Endemol haciz

Endemol eğlence sektöründe dünyanın lider şirketi olarak biliniyor. Hollandalı Endemol şok bir hacizle karşı karşıya kaldı. Endemol'a karşı, dizi çekimlerinin yapıldığı köşkün kirası ödenmeyince mülk sahibi harekete geçti.

Rakam dudak uçuklattı: 6,3 milyon tapuya e-haciz konuldu!

Türkiye'de konut sahipliği oranı giderek daha da düşerken, e-haciz uygulanan tapu sayısı da rekor seviyelere geldi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan resmi göre, 2023 yılında tapulara yönelik toplamda 6 milyon 379 bin e-haciz işlemi uygulandı.

SGK’nın icra dosyası 7 yılda 6 milyonu aştı! 782 bin araca haciz kondu!

SGK’nın icra dosyalarının sayısı 7 senede 6 milyonu, alacak miktarı da 112 milyar TL’yi aştı. Kurum, ilgili miktarın yalnızca 43 milyar 93 milyon TL’sini alabildi.

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

10 bin TL deprem yardımına haciz mi geldi? Bu kadarı da olmaz! Bakanlık resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi dairelerinin Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından verilen 10 bin TL’lik deprem yardımlara haciz koyduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve kamu alacaklarının tahsili için 6 Şubat tarihinden itibaren bölgede hiçbir haciz uygulaması gerçekleştirilme

Altın fiyatlarında iki yıl sonra bir ilk yaşanıyor! Ayı piyasası riski altını paramparça etti

Altın fiyatlarında, FED başkanı Jerome Powell'ın enflasyonu düşürme kararlılığı ile şahin tonda verdiği mesajlarından sonra doların yükselmesi ile rekor düşüş görülüyor.

Emeklilere promosyon şoku! Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Promosyon ödemeleri 7 bin lirayı geçmişti! Haciz mi geliyor?

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği banka promosyon ödemeleri 7 bin lirayı geçti. Bankaların verdiği promosyon ödemeleri 7 bin lirayı geçince emeklileri şaşkına çeviren haberler gelmeye başladı. Promosyon ödemelerine haciz mi geliyor? İşte detaylar...

Danıştay'dan milyonları ilgilendiren maaş kararı: Borcu olanlara önemli uyarı

Danıştay, devlete olan vergi borcunu ödeyemeyen bir vatandaşın yetim maaşına haciz konulamayacağına dair karar aldı. Emsal niteliği taşıyan kararda maaşa uygulanan haciz işlemi iptal edilerek yürütmenin durdurulmasına hükmedildi. İşte detaylar..

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Defne Samyeli'den haciz açıklaması!

Oyuncu Defne Samyeli, 2 senedir kira borcunu ödemediğini öne sürerek kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz hakkında sert konuştu: “Tehdit, şantaj karşısında sinmem, geri adım atmam mümkün değil. İki gün önce yapılan işlem etik dışı. Sırf beni küçük düşürmek amaçlı.”

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Pera GYO'nun Denizli'deki tapu kayıtlarına haciz konuldu!

Pera GYO, Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Sümer Mahallesinde kayıtlı AVM ile muhtelif ofis ve mesken fonksiyonlu bağımsız bölümlerin tapu  kayıtlarına haciz konulması için haciz ihbarnamesinin gönderildiğini açıkladı.

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

paramparça Endemol haciz Haberi

paramparça Endemol haciz

Parampaşa ve Kördüğüm gibi dizilerin yanı sıra Big Brother Türkiye ve Sıradaki Gelsin isimli yarışma programlarına da imza atan Hollandalı Endemol haciz geldi. 


Endemol, dizi çekimlerinin yapıldığı köşkün kirası ödenmeyince mülk sahibi harekete geçti. Kira alacağına karşılık, tamamı sponsorlu 190 parça eşya haczedildi.


KÖŞKÜN KİRASI ÖDEMEDİ


Haczi yapan şirket Tatar İstanbul Otelcilik A.Ş... Kayserili Tatar Ailesi'ne ait şirketin sahip olduğu Beykoz'daki köşk Endemol'un bir dizi yapımına da ev sahipliği yaptı. Beykoz İcra Müdürlüğü ekipleri ve alacaklı şirket avukatı, Endemol'e dair tüm eşyaları tek tutanak altına alarak haczetti. Avukat Resul Özmen'in başlattığı icra takibi sonrası yapılan haciz işleminin gerisinde ise, köşkün ödenmeyen kira borcu yer aldı. Tutanağa göre haciz işlemi 7 Haziran günü bu köşkte...