28 / 07 / 2024

Parıltım nerelerde şube açtı

Parıltım nerelerde şube açtı

Türkiye'nin en büyük ikinci catering firması olan Parıltım A.Ş. Bodrum Konacık Sanayi Sitesi karşısında yeni bir üretim merkezi ile restoran hizmete açtı. Sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek.

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor

Son dakika altın fiyatları ABD'de enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselirken, bugün Fed baskısı ile tekrar düşüşe geçti. Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor...

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

Pırlantalarda dev kampanya! Tam yüzde 60 indirim! Tektaş, kolye, bileklik... 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Parıltı, asalet ve ışıltıyı içinde taşıyan pırlantalarda dev kampanya başladı! Bu fırsatı kaçırmayın, sevdiklerinizin yüzünü güldürün! Peki, indirimli pırlantaların fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

İstanbul'da 7 milyonluk foreks vurgunu Gözaltılar var

İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yasadışı foreks işlemleriyle dolandırıcılık yapan şüphelilerin, internet sitesi üzerinden müşteri buldukları, topladıkları paraları paravan şirketler ve Kapalıçarşı'daki bir kuyumcu üzerinden çevirdikleri beli

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Uyuyan tapu sistemiyle 200 milyonluk dolandırıcılık!

Mega kent İstanbul merkezli toplamda 4 kentte dublörlü tapu çetesine yönelik olarak İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri filmlere konu olacak bir operasyon gerçekleştirdi.

Dublörlü tapu dolandırıcılarına şok! 15 şüpheli yakalandı!

Fatih'te tapu dairesine giden bir kişi 15 milyon TL tutarında bir gayrimenkulün satışını gerçekleştirmek amacıyla işlem başlattı. Yapılan araştırma sonrasında evrakların sahte olduğu belirlendi. Tapu dolandırıcılığına ilişkin operasyon Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü harekete geçti.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Çözüm Tasarruf'un 37'nci şubesi Ankara’da açıldı!

Tasarruf finans sektörünün genç oyuncusu olan  Çözüm Tasarruf, şube ağını genişletiyor. Şirket, Ankara Çankaya Şubesi ile birlikte şube sayısını 37’ye çıkardı. 

Gaziantep'te 68 milyon liralık gayrimenkulleri üstlerine alan iki şüpheli tutuklandı!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep'te iki şüphelinin faizle para verme karşılığında 3 kişiye ait değeri yaklaşık olarak 68 milyon olan ev, iş yeri, arazi ve arsa gibi 31 değerli taşınmaz mallarının tapularını üstlerine aldıklarını belirledi.

İzmir Altınyol'a taşıt altgeçidi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınyol'a taşıt alt geçidi ve kavşaklar yapılarak ulaşım rahatlatılacak. Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatma Garip Dilber, yapılacak yatırımlara dair sunum gerçekleştirdi....

Parıltım nerelerde şube açtı Haberi

Parıltım nerelerde şube açtı

Açılışı. Muğla Yemek Üreticileri Demeği Başkanı Ercan Canuysal Parıltım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necat Aydın ve Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Ömer Karacalar birlikte yaptı. Toplam bin 800 kişiye istihdam sağlayan firma, Bodrum daki tesislerinde ise üretim kapasitesi açısından hayli iddialı. Konacık fabrikasında, tek öğünde 6 bin 500 kişilik üretim kapasitesi mevcut. 

Toplam 70 kişinin çalıştığı tesis, sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek. Firmanın Bodrum Temsilcisi Nevzat Soyatlı, kaliteli, hijyenik ve ekonomik hizmet verdiklerini belirtti. Toplam 70 kişinin çalıştığı Konacık'taki tesis, sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek. 


Posta...