11 / 05 / 2024

parima residence inşaatı

parima residence inşaatı

Yarın satışa çıkacak olan Parima Residence'ın inşaat çalışmaları 1 ay içerisinde başlıyor. Projede teslimler Nisan 2014'te yapılıyor...

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Propa Plus Residence Zincirlikuyu'da inşaat başladı!

Propa İnşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Propa Plus Residences’ın inşaat çalışmalarına başladı. Sadece 38 özel rezidansın bulunduğu projenin temeli Ocak ayı sonunda atılacak.

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence!

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence 'de daire teslimlerinin inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselecek proje 102 adet konuttan oluşuyor.

Güzel İnşaat Güzel Residence projesi!

Toplam 38 adet konutun yer aldığı Güzel İnşaat Güzel Residence projesi İstanbul Kadıköy Fenerbahçe'de hayata geçiriliyor. Proje 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Antasya Residence'ın kaba inşaatı tamamlandı!

2015 Ekim ayı sonunda tamamen bitirilmesi planlanan Antasya Residence’ta kaba inşaatın tümü tamamlandı. Son kat olan 45. katın bitirilmesiyle tüm mimari kurgu tüm unsurlarıyla kendini gösteriyor.

Ontan İnşaat İzmir'de farklı mimariye sahip yaşam alanı yaratıyor!

Ontan İnşaat'tan sıradışı bir proje, Bayraklı'da 30 bin metrekare inşaat alanına sahip yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve residence hizmeti ile Ontan İnşaat sıradışı bir projeye imza atıyor.

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor!

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor. MÜSİAD, "İnşaat Sektöründe Türkiye’nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek Projeksiyonu" raporunu Sunuyor. Etkinlik 11 Aralık günü İstanbul Swiss Hotel Residence'da düzenlenecek.

Fer Yapı Parima Residence'ta peşinde yüzde 10 indirim! 36 ay 0 faiz!

Fer Yapı Parima Residence projesinde yer alan bağımsız üniteler için düzenlenen ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Peşinde ise yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Merter Parima Residence projesinde 0 peşinat ve 0 ara ödemeyle!

Merter Parima Residence projesinde yer alan ofisler ve ev ofisler için düzenlenen kampanyalı ödeme koşulları kapsamında peşinat ve ara ödeme uygulanmadan 36 ay vadelendirme yapılıyor.

Armada Residence'ın inşaat çalışmaları başladı!

TRABZON'un ticari alanlar ve nitelikli konutlar bakımından son yıllarda cazibe bölgesi haline gelen Yıldızlı'da Armada Residence inşaatı başladı. Lam İnşaat ve Gedikli İnşaat ortaklığı ile projelendiriliyor...

Fer Yapı Parima Residence'ta ara ödemesiz, peşinatsız, 36 ay vade!

Fer Yapı Parima Residence projesinde yer alan bağımsız üniteler için peşinat ödemeden, ara ödemesiz 36 ay vade uygulanıyor. Projede ofisler ve ev ofisler yer alıyor.

Mai residence'ta inşaat sona yaklaştı! 3.500 TL'ye evinizi seçin kampanyasıyla!

Mai Residence’ta inşaat sona yaklaştı. Mai Residence kampanyası ile beraber satışlar hız kazandı. Kampanya 3.500 TL'ye evinizi seçin, yüzde 1 peşinat, geri kalan taksitlerinizi 1 yıl sonra başlayın şeklinde...

Parima Residence projesinde yüzde 1 peşinatla! 36 ay 0 faizle!

Parima Residence projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 1 peşinatlı ödemeler yapılıyor. Sonrasında ise 36 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılıyor. İstanbul Merter'deki projede toplam 223 bağımsız ünite yer alıyor.

parima residence inşaatı Haberi

parima residence inşaatı



Fer Yapı'nın Merter'de yer alan Parima Residence projesinin satışları yarın başlıyor.  Toprak aşamasında olan Parima Residence'ın inşaat çalışmaları 1 ay içerisinde başlayacak.