03 / 05 / 2024

Paris Otel Sirkeci

Paris Otel Sirkeci

1982 yılında Sirkeci'nin 100 yıllık görünümü değişecekmiş. Sirkeci'de İstanbul'un en eski otellerinden biri olan Paris Oteli'nin bulunduğu bin metrekarelik blok, Kastel İnşaat tarafından yıkılarak işhanı yapılmak üzere satın alınmış.

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Cemal Akmercan Otel Projesi 4 yıl sonra onaylandı!

İstanbul Sirkeci Garı yakınında bulunan ve altından Marmaray hattı geçen arsaya yapılmak istenen Cemal Akmercan Otel Projes, 4 yılın ardından onaylandı.

Sirkeci Tren Garı'na otel mi yapılacak?

İstanbul'un en gözde yerlerini imara açan planın bir kısmı mahkeme kararıyla iptal edildi. Bu kapsamda Mimarlar Odası, "Topkapı İETT Garaj Alanı'nın ticaret alanından çıkartılması, Sirkeci Tren İstasyonu'nun ise otel yapılmasının engellenmesi" için dava açtı.

Paris Eyfel Kulesi otel olarak kullanılmaya başlandı!

Paris'in simgelerinden Eyfel Kulesi, Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında otel olarak kullanılmaya başlandı. Dairelerde kalmak için yapılan çekiliş sayesinde 4 futbol tutkunu Eyfel Kulesi'nde 4 gün 4 gece konaklayacak.

Eyfel Kulesi otel oluyor!

Paris'in simgelerinden Eyfel Kulesi, Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında otel olarak kullanılacak. Dairelerde kalmak için yapılacak çekiliş için başvurular dün açıldı.

DoubleTree by Hilton Sirkeci açıldı!

Hilton Worldwide'ın pazar lideri 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton’ın DoubleTree by Hilton Istanbul Sirkeci oteli kapılarını açtı. Üst sınıf full servis segmentindeki otel, Türkiye’deki 10, Avrupa’daki 70 DoubleTree by Hilton tesisinin arasına

Muş Hotel Diyar Paris hizmete açıldı!

Muş'ta, 94 odalı 218 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Hotel Diyar Paris düzenlenen törenle hizmete açıldı. 18 milyon liraya mal olan otel 7 bin 200 metrekare alan üzerine kuruldu.

Erkaya Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi Lalahan Otel Şubesi açıldı!

Erkaya Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi Lalahan Otel Şubesi, Ayşe Bahar Yalçın Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 410 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Fatih, Hüdavendigar Caddesi, 26 Sirkeci'de açıldı.

2006 yılında Vakıf Han beş yıldızlı otel olmuş!

2006 yılında Sirkeci'deki tarihi 4. Vakıf Han beş yıldızlı otel olmuş. Mimar Kemalettin Bey tarafından 1911 yılında temeli atılan hanın restorasyon çalışmaları için 30 milyon lira harcanmış.

TOBB İTO Sirkeci'de YİD modeliyle otel, iş ve kültür merkezi yapacak!

2006'da çalışmalarına başlanan ve 2010 yılında ihaleye çıkan TOBB İTO Sirkeci projesi yeniden ihaleye çıkıyor. Son başvuru tarihinin 13 Nisan olarak belirlendiği projede otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi olacak...

1982 yılında Sirkeci'nin 100 yıllık görünümü değişecekmiş!

1982 yılında Sirkeci'nin 100 yıllık görünümü değişecekmiş. Sirkeci'de İstanbul'un en eski otellerinden biri olan Paris Oteli'nin bulunduğu bin metrekarelik blok, Kastel İnşaat tarafından yıkılarak işhanı yapılmak üzere satın alınmış.

Güngör Uras: Haydarpaşa ile Sirkeci gitti-gider!

Haydarpaşa gar binasının otel veya AVM olmasını Kadıköy Belediyesi önleyecek imiş. Önleyemez. Belediye kararı ile, mahkeme kararı ile Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının kaderi değiştirilemez.

Toğrul Gönden: İstanbul'da otel yatırımları artacak!

Turizm potansiyeli bakımından Londra, Paris, Bangkok ve Singapur'dan sonra 5’inci sırada yer alan İstanbul, en hızlı büyüyen turizm destinasyonlarından biri. Toğrul Gönden İstanbul'daki otel yatırımlarını değerlendirdi...

Paris Otel Sirkeci Haberi

Paris Otel Sirkeci



SİRKECİ'NİN 100 YILLIK GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞİYOR


Paris Oteli onarılıp işhanı olarak kullanılacak


  İstanbul'un en merkezi yeri olan Sirkeci'nin yüz yıllık görünümü değişiyor.

  Sirkeci'de eskiden Mehmet Cemal Eczanesi'nin bulunduğu blok, Kastel İnşaat tarafından büyük bir işhanı yapılmak üzere alındı. 

  İstanbul'un en eski üç otellerinden biri olan Paris Oteli (Diğerleri Meserret ve Güven Otelleri) de Kastel İnşaat'ın aldığı 1000 metrekarelik bu yerin bir bölümünü oluşturuyor. Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından ''Asarı-Antika'' olarak kabul edilen Paris Oteli'nin yıkımına izin verilmeyince, iş hanı olarak kullanılmak üzere restorasyonuna başlandı. 200 metrekarelik bir alanı kapsayan Paris Oteli'nin, restorasyonunun 25 milyona mal olacağı ve içinde...