29 / 04 / 2024

Paris radyo binası

Paris radyo binası

Fransa’nın başkenti Paris’te kamu radyolarının bulunduğu binada yangın çıktı. Yangın dolayısıyla bina tamamen boşaltılırken, radyo yayınlarına geçici süreyle ara verildi. Yangın nedeniyle yaralanma ve can kaybını bulunmadığı öğrenildi.

Haber-Sen'den İstanbul Radyo binası açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde TRT İstanbul Radyosu’nun Harbiye’deki binası için depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye kararı alınmıştı. Söz konusu karara ilişkin Haber-Sen'den yazılı açıklama geldi.

RTÜK'ten İstanbul hizmet binasıyla ilgili açıklama!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), İstanbul Bölge Temsilciliği hizmet binasıyla ilgili açıklama yaptı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Bosna Hersek'in yeni büyükelçilik binası açıldı!

Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçiliğinin Paris Caddesi'ndeki yeni binasının açılışı gerçekleştirildi.

Paris çatılarında tarım!

Dünya kentlerinde boş bina ve depolar da dikey çiftlikler olarak değerlendirilmeye başlandı. Paris'in ünlü Bastille Opera binasında 2 bin 500 metrekarelik çatısında dev bir bahçe kuruldu.

Paris’te kamu radyoları binasında yangın çıktı!

Fransa’nın başkenti Paris’te kamu radyolarının bulunduğu binada yangın çıktı. Yangın dolayısıyla bina tamamen boşaltılırken, radyo yayınlarına geçici süreyle ara verildi. Yangın nedeniyle yaralanma ve can kaybını bulunmadığı öğrenildi.

Paris'te radyo binasında patlama meydana geldi!

Fransa'nın başkenti Paris'te "Maison de la Radio" binasının üst katlarında bir patlama oldu. Patlama sonrası binanın üzerinde dumanlar yükselmeye başladı."France 3" televizyonu patlama sonrası binada tahliye işlemine başlandığını açıkladı...

1947 yılında İstanbul Radyoevi'nin inşasına çimento darlığından ara verilmiş!

1947 yılında çimento darlığı yüzünden TRT İstanbul Radyoevi'nin inşasına ara verilmiş. Radyo binasının teknik tesisatları Amerika'dan getirtilmiş ve inşaata hız verilecekmiş. Teknik tesisatlar Amerikalı mühendisler tarafından monte edilecekmiş.

GROHE SPA ürünleri Best Western Premier Opera Diamond Hotel'i süslüyor!

Paris Opera Binası’nın ihtişamına hayranlık duyan, kaliteli malzemeleri, tasarımı takdir eden ve gerçek lüksün keyfini sürmeyi sevenlerdenseniz, Paris’teki Hotel Best Western Premier Opera Diamond’ı seveceğinize hiç şüphe yok...

Paris'teki itfaiye binası müslümanlara cami oldu!

Paris 'in 18. bölgesinde daha önce itfaiye kışlası olarak kullanılan bir  bina, bu bölgedeki Müslümanların ibadeti için bugün cuma namazıyla birlikte  hizmete açıldı

L'hotel de la Marine binası kiraya verilecek!

FRANSA'nın önde gelen tarihçileri, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin Fransız Devrimi'nin başladığı başkent Paris'teki ünlü donanma binasını (L'hotel de la Marine) özel işletmeler için kiralığa çıkarmasını protesto

Tekfen İnşaat, Socar'ın yeni yönetim binasını yapacak

Tekfen İnşaat, Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR'ın yeni yönetim binasını yapacak

Turkcell'in Ar-Ge Binası 'yapı' dalında ödül kazandı!

Turkcell Ar-Ge binası, Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri'nde 'yapı' dalında ödül kazandı

Paris radyo binası Haberi

Paris radyo binası

Fransa’nın başkenti Paris’te kamu radyolarının bulunduğu binada yangın çıktı.


Yangın dolayısıyla bina tamamen boşaltılırken, radyo yayınlarına geçici süreyle ara verildi.  İtfaiye sözcüsü, basına yaptığı açıklamada öğle saatlerinde başlayan yangının kontrol altına  alındığını, söndürme çalışmalarının ise sürdüğünü bildirdi.


Sözcü, yangının, radyo binasında tamirat dolayısıyla boş tutulan bir bölümünde başladığını belirterek, binanın bu bölümünün boş olması nedeniyle yangına daha çabuk ve etkili bir şekilde müdahale ettiklerini söyledi.


Yangın nedeniyle yaralanma ve can kaybını bulunmadığı öğrenildi.


Söz konusu binada, kamu radyo kanalları yurt içi ve yurt dışına yayın yapıyor. Yine aynı binada, dünyanın dört bir yanına çok sayıda dilde radyo yayın gerçekleşiyor. Bina bir süre önce yabancı basın merkezine de ev sahipliği yapıyordu. Binada ayrıca bir konser salonu...