06 / 07 / 2024

parisa gökdelen yapılcak mı

parisa gökdelen yapılcak mı

Kentte 1973'ten sonra inşa edilecek olan ilk gökdelen Triangle'da 4 yıldızlı bir otel, konser salonları, kültürel alanlar ve özel ofisler yer alacak.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Dünya'nın en ince gökdeleninin yapımı tamamlandı!

Daha incesi yok Bir gökdelen düşünün... Uzunluğu 425 metre, genişliği ise sadece 17 metre... Hayal etmesi bile zor olan bu gökdelenin yapımı son buldu! Peki, bu gökdelenin alıcıları kimler? Bir dairenin fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar...

PERPA'ya gökdelen yapılmasına izin çıkmadı!

İBB Meclisi, Okmeydanı'nda yer alan PERPA arazisiyle ilgili hazırlanan imar planını reddetti. Karar kapsamında araziye gökdelen inşa edilemeyeceğini açıkladı.

Mansur Yavaş: Evimin perdesi gökdelen yüzünden kapalı!

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, "Bu gökdelenler bizim mahremiyetimize de engel oluyor. Örneğin benim evimin perdesi, sonradan yapılan bir gökdelen yüzünden kapalı" dedi...

İşte gökdelen kiralarının uçtuğu 10 şehir!

Gayrimenkul danışmanlığı hizmetleri veren Knight Frank'in yaptığı araştırmaya göre en pahalı gökdelenlerin olduğu şehirler sıralaması yapıldı. İşte gökdelen kiralarının uçtuğu 10 şehir...

AVM ve gökdelen yapılan deprem toplanma alanları mecliste!

İstanbul'da AVM ve gökdelen yapılan deprem toplanma alanları meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sinpaş Avangarden sitesinde gökdelen itirazı!

Ümraniye’de bulunan Sinpaş Avangarden sitesinin çocuk parkı olarak kullanılan alanına 35 katlı gökdelen yapılacağı iddia ediliyor. Karara tepki gösteren site sakinleri evini satma kararı aldı.

Zorlu, Zincirlikuyu eski karayolları binasının yerine gökdelen mi yapacak?

Zorlu Holding, Zorlu Center’in önündeki eski karayolları binasının yerine ‘yeni bir gökdelen’ dikmek istiyor. Karayolları binasının arsasına New York’taki ikiz kulelerin yerine yapılan gökdeleni dikmeyi planlayan Zorlu, yeni bilirkişi raporunu bekliyor.

Samsun Gökdelen Kule arazisinin tapu tescili için düğmeye basıldı!

Samsun'da gündemden düşmeyen Gökdelen Kule, aslında tarladan, arsaya dönüşen bir arazinin 'belediyecilerle' ilişkisini ortaya koyan bir organize çalışma. O yapıda 'kat sahibi olan' Akın Özgün ise davaların odak noktasındaki isim.

Dubai'ye 1.828 metrelik gökdelen!

Dubai'ye yapılması planlanan yeni gökdelen Burç Halife'den daha yüksek olacak. İsviçreli mimarlar tarafından tasarlanan bin 828 metrelik yapının 2020'den önce tamamlanması planlanıyor.

İzlanda'ya veri bankası gökdeleni yapılıyor!

İnternette ziyaret edilen siteler, gönderilen elektronik postalar ve diğer işlemlerin saklandığı veri merkezleri için projeler yapılmaya devam ediyor. İzlanda'da veri bankası merkezi olarak kullanılacak bir gökdelen tasarlandı.

İşte Beyonce'un vücudundan esinlenerek yapılan gökdelen!

Avustralya'da bir gayrimenkul firması, ünlü şarkıcı Beyonce'nin vücudundan ilham alarak bir gökdelen inşa edeceği açıklandı. Gökdelen Avustralya'nın Melbourne kentinde hayata geçirilecek.

1996 yılında rantı yüksek olan bölgeler gökdelen alanı olarak seçiliyormuş!

1996 yılında İstanbul'un göğü delinmiş ve Şişli'de 11, Maslak'ta 6 gökdelenin yapımı sürüyormuş. Rantı çok yüksek olan bölgeler, Şişli - Maslak hattı, gökdelen alanı olarak seçiliyormuş.

parisa gökdelen yapılcak mı Haberi

parisa gökdelen yapılcak mı

Fransa'nın başkenti Paris'te tartışmalara neden olan piramit şeklindeki gökdelen Triangle'ın (Üçgen) inşaatına izin çıktı. 

Paris Belediye Medisi'nde yapılan oylamada, şehrin görüntüsünü bozacağı gerekçesiyle karşı çıkılan piramit şeklindeki Triangle gökdeleninin inşaatına onay verildi. Yüksekliği 180 metre olacak cam görünümlü piramit gökdelen, 15'inci Paris'teki Porte de Versailles sergi salonlarının olduğu bölgeye dikilecek. Paris'teki tek gökdelen Montparnasse Kulesi'nden 30 metre daha kısa olacak Triangle'ın inşaatına, şehrin tarihi dokusunu bozacağı gerekçesiyle karşı...