02 / 05 / 2024

park düzenleme

park düzenleme

Ümraniye bölge park yapımı çevre ve refüj düzenlemesi işi; Ümraniye Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından 10 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor.

İBB, cadde ve park düzenlemesi için danışmanlık hizmeti alacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bina, park, yeşil alan, cadde, meydan düzenlemelerinin hazırlanması için danışmanlık hizmeti alacak

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Odunpazarı Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamam!

Eskişehir Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamamlandı. Proje Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilmişti...

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Ulu Cami'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Siverek'teki türbelerin çevre düzenleme çalışması başladı!

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe merkezinde ve kırsal alanda bulunan halkın kutsal değerleri olarak bilinen türbelerde çevre düzenleme çalışması başlattı.

Şanlıurfa Haliliye'de park düzenleme çalışmaları kısa sürede tamamlanacak!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İmam Bakır Mahallesi'ndeki park düzenleme, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Demirkol, park düzenleme ve yol yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Güngören Park'ta düzenleme çalışmaları başladı!

Güngören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda, Güngören Park’ta düzenleme çalışmaları başlattı. 2014 yılında Güngören’e kazandırılan Güngören Park için yine vatandaşlarını dinledi.

Ankara Keçiören'de çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları başladı!

Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi, ilçedeki park, bahçe ve yeşil alanları lale, sümbül ve nergis soğanlarıyla donatıyor.

Düzenleme ortaklık payına itiraz!

Düzenlemeye tabi tutulan yerlerin ihtiyacı olan yol, meydan, park, yeşil saha, genel otopark gibi hizmetlere ayrılan paya düzenleme ortaklık payı deniyor. İşte, düzenleme ortaklık payına itiraz!

Aliağa Çoraklar Mahallesi'ne düzenleme!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Mardin'de yol düzenleme çalışmaları hızlandı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol düzenleme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kızıltepe ilçesinde 25 bin metre karelik alan parke taşı ile döşenirken 26 bin metre karelik cilanın çalışmasına da başlandı.

İnegöl Akhisar'da meydan düzenleme çalışmaları başladı!

İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi'nde Çeşmeli Meydan alanında düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmanın belediyeye maliyetinin 55 bin TL olduğunu söyledi.

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi 10 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 10 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

park düzenleme Haberi

park düzenleme

Ümraniye Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü;  bölge park yapımı çevre ve refüj düzenlemesi işini ihaleye çıkarıyor. İhale; 10 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da Ümraniye Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak. 


İHALE İLANI:


2014/100159 İKN. BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 49254


PARK ,ÇEVRE VE REFÜJ DÜZENLEMESİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR


ÜMRANİYE BELEDİYESİ PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ


BÖLGE PARK YAPIMI.ÇEVRE VE REFÜJ DÜZENLEMESİ YAPIM İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/100159


1-İdarenin


a) Adresi: Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmed Cad. No:63 34761 ÜMRANİYE İSTANBUL ÜMRANİYE/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası : 2164435600 - 21633551 18


c) Elektronik Posta Adresi: [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin


a)...