30 / 04 / 2024

park elektrik kar payı

park elektrik kar payı

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş, iştiraki olan Park Termik Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 'den 30 Eylül'e kadar 6.082.872,95 TL tutarında kar payı alacak...

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

Elektrik tarifesi değişiyor: Ev ve ticarethane aboneleri zamlı faturalarla karşılaşacak!

EPDK'nın duyurusuyla birlikte ev ve ticarethane aboneleri için geçerli olan yeni elektrik tarifesi yürürlüğe giriyor. Kilovatsaat başına fiyatlar güncellendi ve aboneler zamlı faturalarla karşılaşacak. Detaylar haberimizde!

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

İtalya’da elektrik faturalına gelen astronomik zam karşısında fırıncılar: Ekmek lüks olacak!

İtalya'da hükümetin enerji krizine karşı destek sağlamak için milyarlarca euro bütçe ayırmasına rağmen elektrik faturalarında bu aydan itibaren yüzde 59 artış yapacağını açıkladı. Bu haber üzerine halk protesto gösterilerine başladı.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Kapadokya için iptal davası!

Göreme Vadisi (Kapadokya)'nın milli park olmaktan çıkarılması için dava açıldı. Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), yürütmenin durdurulması ve kararın iptalini istedi...

Göreme Vadisi için dava açıldı!

Milli park statüsü verilen Göreme Vadisinin milli park olmaktan çıkarılmasına dava açıldı.

Göreme Vadisi, milli park olmaktan çıkarıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Göreme Vadisi, millî park olmaktan çıkarıldı.

Mansur Yavaş: Anka Park toplam 700-750 milyon dolara mal olmuş!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında soruları yanıtladı. Yavaş, "Anka Parkı'na karşı çıkmıştık. Net rakamını söyleyeceğim sizin televizyonunuzda. Yaptığımız araştırmalarda daha 200 milyon, arkasından 300, 400 dediler. Şu anda teftiş devam ediyor." dedi...

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

459 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanacak!

Güriş Holding tarafından 4 rüzgar elektrik santrali hizmete alınacak. 4 santralle yılda ortalama 459 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanacak.

park elektrik kar payı Haberi

park elektrik kar payı


Park Elektrik'ten yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz iştiraki Park Termik Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 25 Eylül 2013 tarihli Genel Kurul toplantısında kar dağıtımı kararı almıştır. 


30.09.2013 tarihine kadar tamamlanacak kar dağıtımıyla Şirketimiz iştirakinden 6.082.872,95-TL tutarında temettü geliri elde...