28 / 04 / 2024

Park Elektrik projeleri

Park Elektrik projeleri

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Silopi Elektrik A.Ş. ile birleşti.

Park Elektrik Silopi Elektrik ile birleşiyor!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Park Elektrik Silopi Elektrik Üretim A.Ş ile birleşiyor. Silopi Elektrik Üretim A.Ş., 01.10.2014 tarihinde Borsa İstanbul A.Ş.'ne kotasyon başvurusunda bulunuldu.

Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı...

Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu.

Park Elektrik doğalgaz santrali projelerini durdurdu!

Park Elektrik henüz lisans alma aşamasında olan Adaııa'da 435 MW ve Edirne'de 447 MVV'lık iki doğalgaz santrali projesinin imar planlarıyla ilgili değişiklik gerektiği gerekçesiyle durdurdu.

Park Elektrik doğalgaz santrali projelerini durdurdu!

Park Elektrik henüz lisans aşamasındaki toplam 882 MW'lık iki doğalgaz santrali projesini durdurdu. Ayrıca lisans başvurularının iptali ve tüm hakların iadesi talebiyle EPDK'ya başvuru yapıldı.

Park Elektrik Park Madenköy şubesi toplu sözleşmesi imzalandı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Park Madenköy şubesi toplu sözleşmesi imzalandı.

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

Elektrik yardım başvurusu almak için nereye başvuru yapılmalı! İşte elektrik yardım başvuru hakkında merak edilenler

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Elektrik Tüketim Desteği adı altında yardım sunuyor. 

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Ankapark'a elektrik pazartesi verilecek!

Eğlence parkı Ankapark'a 45 günlük kesintinin ardından pazartesi günü elektrik verilmesi bekleniyor...

Ankarapark ile Başkent Elektrik ilk kez masaya oturuyor!

Ankapark,yeni yılda parkı hizmete açmak için Başkent Elektrik ile bugün 2.5 milyon liralık borcuyla ilgili olarak ilk kez masaya oturacak...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Park Elektrik projeleri Haberi

Park Elektrik projeleri

Park Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin aktif ve pasifinin bir bütün halinde devralınarak Silopi Elektrik Üretim A.Ş bünyesinde birleşmesi işlemi ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu 'nun  21/11/2014 tarih ve 2014/31 sayılı bülteninde yer alan karar aşağıdadır: 

"Halka kapalı Silopi Elektrik Üretim A.Ş. tarafından halka açık Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin aktif ve pasifinin bir bütün halinde devralınarak Silopi Elektrik Üretim A.Ş. bünyesinde birleşilmesi işlemi için hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebinin konuya ilişkin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu görüşünde olumsuz herhangi bir hususun bulunmaması ve söz konusu görüşe duyuru metninde yer verilmesi suretiyle olumlu karşılanmasına ve Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklarına 4,20 TL üzerinden ayrılma hakkı kullandırmasına karar...