27 / 04 / 2024

Park Elektrik ulaşım

Park Elektrik ulaşım

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik SPK başvurusu yaptı.

Park Elektrik pay sahiplerine inceleme hakkı duyurusu yayınladı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılıa çıklamaya göre Park Elektrik pay sahiplerine inceleme hakkı duyurusu yayınladı.

Park Elektrik Silopi Elektrik ile birleşiyor!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Park Elektrik Silopi Elektrik Üretim A.Ş ile birleşiyor. Silopi Elektrik Üretim A.Ş., 01.10.2014 tarihinde Borsa İstanbul A.Ş.'ne kotasyon başvurusunda bulunuldu.

Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik birleşme işlemi için SPK onayına başvuru yaptı...

Park Elektrik uzman kuruluş raporunu yayınladı!

Park Elektrik Üretim Madencilik sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik uzman kuruluş raporunu yayınladı.

Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu.

Park Elektrik doğalgaz santrali projelerini durdurdu!

Park Elektrik henüz lisans alma aşamasında olan Adaııa'da 435 MW ve Edirne'de 447 MVV'lık iki doğalgaz santrali projesinin imar planlarıyla ilgili değişiklik gerektiği gerekçesiyle durdurdu.

Park Elektrik genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Park Elektrik üretim Madencilik sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşımda rahat!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri, kilit noktalara olan yakınlığıyla avantaja sahip.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Bağcılar Nurol Park ulaşım!

Bağcılar Nurol Park ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

Beyaz Park ulaşım bilgileri!

Toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa edilen proje 370 daire yer alıyor. Beyaz Park ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde inşa ediliyor.

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Satışların Kasım ayı içerisinde başlayacağı projede ön talep toplanıyor.

Park Elektrik ulaşım Haberi

Park Elektrik ulaşım

Park Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin, tüm aktif ve pasifi ile birlikte bir bütün halinde Silopi Elektrik Üretim A.Ş. tarafından "devir alması" suretiyle Silopi Elektrik Üretim A.Ş. bünyesinde birleşilmesi işlemine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na 16.09.2014 tarihinde başvuru yapılmıştır.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.11.2014 tarih ve 2014/32 sayılı "Haftalık Bülteni"nde ilan edildiği üzere konuya ilişkin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) görüşünde olumsuz herhangi bir hususun bulunmaması ve söz konusu görüşe duyuru metninde yer verilmesi suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.Birleşme Duyuru Metnine ilişkin olarak, EPDK süreci devam etmekte olup, EPDK görüşü...