16 / 05 / 2024

Park Hub Mimarlık iletişim

Park Hub Mimarlık iletişim

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Tuzcuoğlu ve Vuslat Vural tarafından kuruldu. 

Ags Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ags Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Artan tarafından kuruldu.

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Tuzcuoğlu ve Vuslat Vural tarafından kuruldu. 

Tem Park Yapı Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Park Yapı Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ünaş Kılıç ve Özkan Temel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Edip Uğur'dan mimarlık temalı park müjdesi!

Bandırma'ya çok önem verdiklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Bandırma'da Türkiye'nin hatta dünyanın ilk mimarlık temalı parkını hayata geçirmeyi planlıyoruz. TOKİ'den eski kışlaların olduğu yeri alacağız." dedi

Bandırma'ya dünyanın ilk mimarlık temalı parkı yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ilçesine Dünya ve Türkiye’nin ilk mimarlık temalı parkını yapmak istediklerini belirtti.

AÜ Mimarlık öğrencilerinden Antalya'ya park projesi!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü son sınıf öğrencileri, bölüm bitirme projesi olarak Mavikent Mahallesi'nde yapılması planlanan yaklaşık 65 dekarlık alandaki park için proje hazırladı.

Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yükselen proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi 102 adet daireden meydana geliyor.

Aıda Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıda Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Korkut Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kadıköy Osmanağa Mahallesi Yoğurtçu Parkı Caddesi'nde kuruldu.

Kent Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kent Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi, Uğur Ceylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi'nde kuruldu.

DP + Güzey Mimarlık Ofisini tanıyalım!

Rusya’nın Perm kentinde uygulanmak üzere Raduga Park AVM projesini tasarlayan DP+Güzey Mimarlık, Ankara ve Moskova merkezli iki mimarlık ofisinin birleşmesiyle ortaya çıkmış. Yakından tanımak için...

Yago İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yago İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davul Denkel, Lyudmyla Akay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de Yenibosna, Vizyon Park Ofis'te kuruldu.

Bogart Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bogart Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Hasan Girişci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Nisan'da Beykoz, Soğuksu Park Evleri, A2 Blok'da kuruldu.

Park Hub Mimarlık iletişim Haberi

Park Hub Mimarlık iletişim

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Tuzcuoğlu ve Vuslat Vural tarafından kuruldu. 

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 3. Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik...