08 / 05 / 2024

Park Maya Sitesi

Park Maya Sitesi

1999 yılında Ulus Boğaziçi Sitesi'nde bulunan Boğaz manzaralı 200 metrekarelik bahçe katı ultra lüks bir daire 1 milyon 300 bin dolara (613 milyar lira) satılacakmış.

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Bebek Maya Residence Sitesi'nde 10.5 milyon TL'ye icradan satılık iki daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek Mahallesi, 593 ada, 53 parseldeki Bebek Maya Residence Sitesi'ndeki iki adet daireyi toplam 10 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı iddiasına bakanlıktan yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı açıklamada Bursa Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Albatros Parkı'ndaki yapılaşmaya engel!

CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'nin ilçenin en büyük yeşil alanlarından biri olan Albatros Parkı'nın yapılaşmaya açan plana mahkemeden engel geldi. 

Üsküdar'daki park alanı yapılaşmaya açılıyor!

Acıbadem’de Türkiye İş Bankası AŞ Vakfı (TİBAŞ) tarafından park yapılmak üzere bağışlanan ve 15 Temmuz şehidi Acıbadem Muhtarı Mert Sertbaş’ın adının verildiği yeşil alanın yapılaşmaya açılması tartışmalara neden oldu.

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Tabiat Parkı'nda yapılaşmaya karşı eylem!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Tabiat Platformu, Tabiat Parkı'nda yapılaşmaya karşı eylem düzenledi.

Antalya Park Maya Evleri fiyatları güncel 2017!

Toplam 88 adet daireden meydana gelen Antalya Park Maya Evleri 15 bin 110 metrekare alan üzerinde Özgüntur İnşaat imzasıyla yükseliyor. İşte Antalya Park Maya Evleri fiyatları güncel 2017...

Yalkavak Park Dolphin'in yola terkettiği alanın imar planı değişti!

Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Gökçebel Köyü'ndeki Park Dolphin Sitesi'nin encümen kararı ile yola terk ettiği alan alt ölçekli imar planında "turizm tesisi" ilan edildi.

Çamlıca Sitesi ve Agena Park Konutları'nda 7.3 milyon TL'ye satılık 6 villa!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Büyükçekmece Çamlıca Sitesi ve Esenyurt'ta yer alan Agena Park Konutları'ndaki 6 villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Park Maya Sitesi Haberi

Park Maya Sitesi

SATILIK 


1. Ulus, Boğaziçi Sitesi'nde panoramik Boğaz manzaralı, bahçeli, yüzme havuzlu, tenis kortlu, tamamen yenilenmiş ultralüks 200 m2 bahçe katı (USD 1.300.000)


1. Levent Park Maya Sitesi'nde 215 m2, 4+1, klimalı, dolaplı, bahçe katı (USD 470.000)


Akatlar Maya Sitesi'nde, bakımlı 200 m2, 4+1, mutfak ve banyolar özel dekorasyonlu, klimalı çatı dubleksi (USD 450.000)


Melek Saraçer-Art Ltd. (212) 282 83 68/69 - (532) 212 48 76



(1999 yılında 1 dolar 472.215 liraya, Reşat Altın ise 29.000.000 liraya satılıyormuş.)


Sabah 22 Ekim 1999



Abdullah Kutalmış...