04 / 05 / 2024

Park MOZAİK adres bilgileri

Park MOZAİK adres bilgileri

Park Mozaik ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 + yüzde 2 indirim uygulanıyor. Tepe-Mesa Mesken Ortaklığı ile hayata geçirilen projede 1. etap teslimlerinin Aralık 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Park Mozaik satış fiyatları!

Park Mozaik projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Park Mozaik satış fiyatları...

Tepe-Mesa'dan bir yaşam mozaiği, Park Mozaik projesi!

Park Mozaik projesinde satışlar devam ediyor. Lansman dönemi fiyatlarının hala geçerli olduğu projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Projede 885 adet daire bulunuyor.

Tepe İnşaat ve Mesa Holding ilk kez Mozaik için birleşti!

Türkiye’de inşaat sektörünün öncü iki büyük firması TEPE İnşaat ve MESA Mesken,Park MOZAİK için bir araya geldi. Park MOZAİK, benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle özlenen bir yaşam kalitesini Ankaralılar’la buluşturacak.

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Ayvalık Tabiat Parkı ihaleye çıkıyor!

Balıkesir’de Ayvalık Tabiat Parkı 20 yıllığına kiralanması için ihaleye çıkıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ihaleyi 11 Şubat’ta gerçekleştirecek.

Acıbadem Tibaş Park sitesi sakinlerinden kaçak inşaat isyanı! 

Tibaş Parkı gönüllüleri bugün düzenledikleri basın açıklamasında, "Park ve Kültür Merkezi; bağışlanma ve imar koşuluna uygun bir şekilde yeniden yapılarak Acıbadem halkının kullanımına açılmalıdır" dedi...

Nurol Park K blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin K bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Park Mozaik B Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri olan  TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesi B Blok'ta yaşam başladı.

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde kısmi tasfiye yapıldı!

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde bulunan 704 ada 4 parsel, 704 ada 5 parsel, 700 ada 4 parsel Dini Tesis Alanı ile Park alanı kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı. Proje 707 ada 1 parsel de devam ediyor. ..

Park Mozaik'te A Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesinin yüksek binalarından A Blok’ta yaşam 18 Haziran’da başladı.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

Park MOZAİK adres bilgileri Haberi

Park MOZAİK adres bilgileri

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Park Mozaik Ankara'da 885 adet konut yer alıyor. 


Park Mozaik ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Ankara Çankaya'da inşa edilen proje 74 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip. 


Çankaya Park Mozaik'te teslimlerin ilk etapta 2016 yılı Aralık ayında, ikinci etapta 2017 yılı Aralık ayında yapılması öngörülüyor. Projede 1+1 daire fiyatları 520 bin TL, 2+1 daire fiyatları 542 bin TL'den başlıyor.


Park Mozaik Evleri sosyal alanları içerisinde; otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Park Mozaik ödeme koşulları!

Peşin alımlarda yüzde 10 + yüzde 2 indirim fırsatı sunan Park Mozaik Residence'de Yapı Kredi...