14 / 05 / 2024

park orman arazisine yapılacak proje

park orman arazisine yapılacak proje

Fatih Ormanı 'savunması' "Kuzey Ormanları Savunması" adlı grup, Maslak'ta bulunan Fatih Ormanı İçerisinde yer alan 1490 dönümlük Park Orman arazisinde yapılması planlanan projeyi protesto etti.

Orman arazisine cephe arsa almanın avantajları ve dezavantajları!

Artan konut fiyatları arsa ve arazilere olan talebi de artırırken pek çok kişi de arsa yatırımları ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, orman arazisine cephe bir arsa satın almanın avantajlarını ve dezavantajlarını paylaştı.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Barış İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'de yükselen Alya Park Orman projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevtap Palacı tarafından kuruldu.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Kaş’taki kaçak lüks otel yine yıkılmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izniyle yapılan butik otelle ilgili 2017 ve 2020'de iki kez yıkım kararı alınmasına rağmen uygulanmadı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılması için talimat verdi...

Bolu Yenipelitcik'deki kaçak yapı yıkıldı!

Bolu Yenipelitcik Köyü'nde orman arazisine inşa edilen kaçak konut yıkıldı...

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

Buca Kırıklar'da kaçak yapılar tek tek yıkıldı!

Buca ilçesine bağlı Kırıklar Mahallesi’nde imar barışı yasası sonrası orman arazisine yapılan 50 ev, belediye ekiplerince yıkıldı...

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

park orman arazisine yapılacak proje Haberi

park orman arazisine yapılacak proje

Beşiktaş Meydanında saat 14:00de bir araya gelen grup, 'Ormana villa yapılamaz', 'Ormana stadyum yapılamaz', 'Ormanlar halkındır satılamaz' sloganları eşliğinde Ihlamur Deresi caddesi üzerinden, Bilgili Holding binasının bulunduğu Akaretlere kadar yürüdü. Gruba bazı vatandaşlar da pencerelerinden alkışlarla destek verdi. 


BASIN AÇIKLAMASI 


Holding binası önünde açıklama yapan grup, "Önümüzdeki en güncel tehditlerden biri de kentin yaşam alanlarına yakın Fatih ve Belgrad gibi orman alanlarının parçalara bölünerek, çeşitli gayrimenkul projelerinin arka bahçeleri olarak tasarruf edilip halkın kullanımından çekilmeye, küçülmeye ve birer park alanından ibaret bırakılmaya çalışılmasıdır. Yanı başlarında yükselen lüks inşaat alanlarında çalışan ve yaşayanların ata binecekleri, doğa yürüyüşleri yapabilecekleri, bungalov evlerde veya orman içi villalarda yaşam süreceği, bizlerinse onlardan arfa kalan ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünce donatılmış fek düze mahalle parklarında kamusal ihtiyaçlarımızı...