27 / 04 / 2024

Park Orman Tabiat Parkı projesi

Park Orman Tabiat Parkı projesi

Bilgili Holding-Doğuş Holding Ortaklığını'nın Fatih Ormanı'na yapacağı Park Orman Tabiat Parkı projesi için resmi başvuru dün bakanlığa yapıldı. 2018 yılının sonunda tamamlanacak olan projede işletme süresi 24 yıl...

Park Orman Tabiat Parkı için izin çıktı!

Bilgili Holding ve Doğuş Holding'in Park Orman Tabiat Parkı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na 7 Aralık'ta başvuru yapılmıştı. Park Orman Tabiat Parkı projesi için bakanlıktan onay dün verildi.

Park Orman projesine ruhsat verilmeyecek!

Sarıyer Belediyesi, Fatih Ormanı içerisinde Bilgili Holding-Doğuş Holding ortaklığıyla yapılması planlanan 108 villa, 15 bin kişilik salon, mağazalar ve restoranları içeren Park Orman Tabiat Parkı projesine ruhsat vermeyeceğini açıkladı...

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Barış İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'de yükselen Alya Park Orman projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevtap Palacı tarafından kuruldu.

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Sinop Bayat Yaylası 'Tabiat Parkı' ilan edildi!

Tarım ve Orman Bakanlığınca Sinop'un Durağan ilçesinde yer alan Bayat Yaylası "Tabiat Parkı" ilan edildi.

44 milli park ve 249 tabiat parkı 1 Haziran'da açılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs salgını nedeniyle ziyarete kapatılan 44 milli park ve 249 tabiat parkının, 1 Haziran'da yeniden açılacağını açıkladı.

Ayvalık Tabiat Parkı ihaleye çıkıyor!

Balıkesir’de Ayvalık Tabiat Parkı 20 yıllığına kiralanması için ihaleye çıkıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ihaleyi 11 Şubat’ta gerçekleştirecek.

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediyeye verilmedi! 

Kırşehir'de yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olan Aşıkpaşa Tabiat Parkı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belediyeye devir edilmedi. 

Diyarbakır'da parkın içine cami tartışması!

Diyarbakır'ın en yeşil alanlarından biri olan Park Orman içinde cami yapılacağı iddiası tartışmaların çıkmasına neden oldu.

Elmasburnu Tabiat Parkı kiraya verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar I. Bölge Müdürlüğü İstanbul Şube Müdürlüğü’ne bağlı Elmasburnu Tabiat Parkı işletmeciliği kiraya verilecek.

Bafa Gölü Tabiat Parkı yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

1994'te Tabiat Parkı olarak ilan edilen Bafa Gölü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafında yapılan yatırımlarla bir cazibe merkezi haline geldi...

Park Orman Tabiat Parkı projesinde yeni gelişme!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı yapılacak...

Park Orman Tabiat Parkı projesi Haberi

Park Orman Tabiat Parkı projesi


Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için harekete geçildi. Sarıyer Maslak'ta Fatih Ormanı'nda yapılacak olan Park Orman Tabiat Parkı projesi Bilgili Holding-Doğuş Holding Ortaklığıyla hayata geçiriliyor. 



Park Orman Tabiat Parkı için izin çıktı!


Park Orman Tabiat Parkı projesinde işletmecilik hakkı, 1 Aralık 2010 tarihli sözleşme ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’ye verildi.



Toplam 148,12 hektar alanı kapsayan Park Orman Tabiat Parkı projesinin inşaatı 2018 yılı sonunda tamamlanacak. Proje için işletme süresi 24 yıl olarak belirlendi. 


Kamping alanı


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Tabiat parkı kamp alanına çevriliyor, Sütlüce ve Örnektepe'ye de 'kat darbesi' geliyor.


Park Orman’a 109 bungalov


Maslak’ta yer alan Park Orman’ı...