13 / 05 / 2024

Park Otel son durum

Park Otel son durum

İstanbul Beyoğlu'nda yapımına başlanan 1989 yılından bu yana kentin silüetini bozacağı gerekçesiyle pek çok kez inşaatı durdurulan Park Otel'e Şehir Plancıları Odası'nın açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

İzmir İstinye Park'ta son durum!

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Ağustos 2019'da tamamlanması planlanıyor. İşte İzmir İstinye Park'ta son durum...

İşte Apple Park'ın son durumu!

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

BAKYAPI, hızla gelişen Esenyurtta’taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park’ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Projede, 3+1 daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Gebze Macera ve Aksiyon Parkı'nda son aşamaya gelindi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar’ı cazibe merkezi haline getirecek olan ve yapımı son aşamaya gelen “Macera ve Aksiyon Parkı'nı inceledi.

Kayseri Keykubat Parkı'nda son durum!

Kayseri’nin yeni yaşam alanı olacak olan Keykubat Parkı için proje çalışmaları sürüyor. Eklenen yeniliklerle tadil edilen projenin son durumu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e sunuldu.

Ordu Rüsumat Parkı'nda son aşamaya gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, içerisinde şehitlik anıtının da bulunacağı Rüsumat Parkı Projesi’nin son aşamada olduğunu belirtti.

Urankent Queen Park projesinde son dört daire!

Saray konforunda yaşam sunan Queen Park, teslim edileceği güne yaklaşıyor. Başkent Ankara’nın en hızlı satılan projelerinden olan Queen Park’ta son 4 konut, kalite ve lüksle tanışmak isteyen sahiplerini bekliyor…

Isparta Iyaşpark Otel hizmete açıldı!

İşletmeciliği IYAŞ’ın yaptığı ve yaklaşık 135 kişi kapasiteli Isparta Iyaşpark Otel bugün itibariyle hizmete girdi. Otelin iç dizaynı görenleri büyülüyor.

CVK Park Bosphorus Otel basın toplantısı yarın!

İstanbul’un en prestijli oteli olan CVK Park Bosphorus Otel, son dönemlerde yıldızı parlayan süit dairelerinin pazar payını ve son yıllarda bu tip dairelere oluşan taleple ilgili rakamları paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geliyor.

CVK Park Bosphorus Otel basın toplantısı 27 Ağustos'ta!

İstanbul’un en prestijli oteli olan CVK Park Bosphorus Otel, son dönemlerde yıldızı parlayan süit dairelerinin pazar payını ve son yıllarda bu tip dairelere oluşan taleple ilgili rakamları paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geliyor.

Park Otel son durum Haberi

Park Otel son durum

Şehir Plancıları Odası 2011'de onaylanan 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ye 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı'nı yargıya taşımıştı. Danıştay 6. Daire'de görülen davada yürütmeyi durdurma kararı alınmış, keşif ve bilirkişi incelemesi sonucunda düzenlenecek bilirkişi raporunun alınmasından sonra nihai bir karar verileceği belirtilmişti. Bilirkişi raporu Şehir Plancıları Odası'nın itirazlarını doğrulamasına rağmen yürütmenin durdurulması kararı bozulmuş, bunun üzerine Şehir Plancıları Odası Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'na itiraz etmişti. Yapılan itiraz sonucunda Danıştay Dava Daireleri Kurulu, odanın itirazını haklı bularak yürütmeyi durdu. 


DAVA SÜRERKEN İNŞAAT BİTTİ 


Şehir Plancıları Odası istanbul Şube Sekreteri Akif Burak Atlar, "Bilirkişi raporu Park Otel'in silüeti bozan etkisi ve yapı yoğunluğu ile ilgili yürütmeyi itirazlarımızı doğruluyordu. Yürütmeyi durdurma kararı bilirkişi raporu lehimize olmasına rağmen kaldırılmıştı. Devam...