02 / 05 / 2024

Park vera Teknosa mağazası

Park vera Teknosa mağazası

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

TeknoSA, Hatay ve Denizli'de mağaza açtı!

TeknoSA, toplam 427 metrekarelik alana sahip Denizli'deki 2'nci mağazasını Denizli Aquamall'da, toplam 607 metrekarelik alana sahip Hatay'daki 4'üncü mağazasını ise Hatay İskenderun Park Forbes'ta açtı.

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı!

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

TeknoSA, İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, İzmir 'deki 21'inci mağazasını, Eşrefpaşa Yağhaneler'de hizmete giren İzmir Park Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazada birçok ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Teknosa, Park Vera'da 25'inci mağazasını açtı!

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

Teknosa yeni mağazalarla büyüyor!

TEKNOSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de mağaza açtı. Yalova’daki üçüncü mağazasını Yalova Star AVM’de açan TeknoSA, toplam 230 metrekarelik alanda Yalovalı tüketicilere hizmet verecek.

TeknoSA Yalova Star AVM’de mağaza açtı!

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tek teknoloji perakendecisi olan TeknoSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı mağazalar ile mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

Teknosa'dan Elazığ ve Yalova'ya mağaza!

Teknoloji perakende zinciri Teknosa bu yılı, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı iki mağazayla kapatacak...

Beğendik, 45. mağazasını Ankara Park Vera'da açtı!

Perakende sektöründe ilklerin öncüsü Beğendik, 45. mağazasını Ankara Park Vera AVM'de açtı. Park Vera Beğendik mağazası geniş ürün yelpazesine sahip marketi ve restoranı ile dikkat çekiyor.

75 mağazalı Ankara Park Vera açıldı!

Ankara’da sayıları hızla artan alışveriş merkezlerine bir yenisi eklendi. Park Vera Alışveriş Merkezi, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılışa siyaset ve iş dünyasından çok sayıda konuk katıldı.

Park Vera'nın açılışı gerçekleşti!

Alman ECE Grubu, yönetimini üstlendiği yeni alışveriş merkezinin (AVM) açılışını gerçekleştirdi. Ece, Park Vera ile birlikte Türkiye'de yönettiği AVM sayısını 12'ye çıkardı. İki yıl süren inşaat sürecinin ardından kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Park vera Teknosa mağazası Haberi

Park vera Teknosa mağazası

Ankara'daki mağaza açan Teknosa, 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.  


Türkiye...