03 / 05 / 2024

Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Azam Cheraghi, Hamid Azimi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faısel Mohamed Musıd Ahmed tarafından kuruldu.

SP'den çarpıcı dolar analizi! Dolar 2024'te ne kadar olacak? Herkesin merak ettiği sorunun yanıtı belli oldu!

S&P Global Ratings'ten çarpıcı dolar analizi geldi. Kurum, doların 2024 yılında ne kadar olacağını açıkladı.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Vestel’de SP 313-AG Su Sebili vade farksız 9 taksitle satışta!

Sıcak yaz günlerinin en çok aranan ürünlerinden olan su sebili, havaların ısınmasıyla insanlar tarafından en çok araştırılan cihazlar arasındaki yerini aldı. Vestel ise SP 313-AG Su Sebili’ni vade farksız 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

Çiftçilerin yüzü gülecek! Yepyeni bir dönem başlıyor! Kredi faizleri, tarımda kullanılan elektrik ve su…

CHP, İYİ Parti, DEVA, GP, SP ve DP'nin oluşturduğu Altılı Masa'nın, iktidara gelmeleri halinde tarım hakkında izleyeceği yol haritası belli oldu. İşte detaylar!

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özçelik tarafından kuruldu.

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

Parsa Travel Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Travel Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Alızadesahzabı ve Meısam Jarahı ortaklığında kuruldu.

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muaz Mehiş tarafından kuruldu.

30. yıl özel seri Honda CBR1000RR-R Fireblade SP 28 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yollar yerine pistler için geliştirilen Honda CBR1000RR-R Fireblade fiyatları ne kadar? İşte Honda CBR1000RR-R Fireblade SP 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Karanlığın Hızı Yamaha MT-10 SP fiyatları ne kadar? İşte Yamaha MT-10 SP 27 Ekim 2022 fiyat listesi!

Karanlığın Hızı olarak tanıtılan Yamaha MT-10 SP fiyatları ne kadar? İşte Yamaha MT-10 SP 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Axpo Polska Sp Zoo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axpo Polska Sp Zoo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Palaz tarafından kuruldu.

Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Azam Cheraghi, Hamid Azimi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinsde yazılı olan diğer işler.


Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Firuze Sokak, Outlet Park Kat:3...