04 / 05 / 2024

Paşa Döner yeni şubeler

Paşa Döner yeni şubeler

Dönersan AŞ Paşa Döner'in Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Şenocak, "Önümüzdeki yıllarda İstanbul’da da Anadolu’da da büyümeye devam edeceğiz." dedi

Bakan Özhaseki'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: 7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "'7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!" dedi.

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan şaşkına döndü! Yeni rakamlar buz kestirdi! 1 Ocak 2023 zammı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşında Ocak sürprizi yavaş yavaş netleşiyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşını duyan şaşkına döndü! Yeni rakamlar buz kestirdi! 1 Ocak 2023 zammı...

Tapu döner sermaye harcı 2022 ne kadar?

Tapu döner sermaye harcı 2022 belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü 2022 yılı tarifesinde yeni rakamlar açıklandı. Peki, tapuda işi olan bir vatandaş bu sene döner sermaye ücreti olarak ne kadar ödeyecek? İşte 2022 tapu döner sermaye harcı...

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Sait Döner franchise şubeler açacak!

Sait İskender 'Sait Döner' markasıyla franchising vermeye başladı. 2021'de öncelikle büyükşehirde olmak üzere sekiz ila 10 arasında şube açılması hedefleniyor. 

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Bereket Döner yurt içinde 25, yurt dışında 10 şube açacak!

Bereket Döner, ağır bir rekabetin yaşandığı döner pazarında üretim gücü ve yeni ürünleriyle vites büyütüyor. Bu yılın ilk aylarında satışlarını yüzde 20 civarında artıran şirketin 2020 ciro hedefi 300 milyon TL....

İsrail 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa etti!

Filistin Kurtuluş Örgütü Yürütme Konseyi Genel Sekreteri Saib Ureykat, İsrail'in 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa ettiğini ve bölgede daha önce bulunan yerleşim birimlerine de 110 yeni konut eklediğini belirtti.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Paşa Döner 2020’de 200 şubeye ulaşacak!

Türkiye'de fast food pazarının yüzde 60'ın geleneksel lezzetlerin oluşturduğunu dile getiren Paşa Döner İcra Kurulu Başkanı Adem Çalışkan,"Türkiye'de sektör lideriyiz, 2020'de yüzde 25 büyümeyle 200 şubeye ulaşacağız" dedi...

Paşa Döner yeni şubeler Haberi

Paşa Döner yeni şubeler

"Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi" yarışmasında ödüle layık görülen Dönersan AŞ Paşa Döner'in Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Şenocak, "Hijyene ve kaliteye dikkat ederek çıtamızı yükseltiyoruz, 2017 yılında Türk lirası bazında büyümeye devam edeceğiz." dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğiyle yapılan ve en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlendiği "Türkiye 100 Yarışması"nda, 2012-2015 arasındaki büyüme oranıyla Türkiye 4'üncüsü, gıda ürünlerinin imalatı sektöründe 1'inci olan Dönersan AŞ Paşa Döner ödüle layık görüldü. Ödülü, şirketin yönetim kurulu başkanı Bayram Şenocak aldı.

Şenocak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl aynı yarışmada 8’inci, sektörlerinde de 1'inci olduklarını hatırlattı. Başarılarında takım halinde çalışmalarının büyük etkisi olduğunu anlatan Şenocak, bu yıl çıtayı daha da yükselteceklerini söyledi. Şenocak, "Biz sürekli...