05 / 05 / 2024

Paşa Karadeniz özgeçmiş

Paşa Karadeniz özgeçmiş

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz kimdir? Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz ile Karden İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte sorularınızın yanıtı...

Fatih Davut Paşa Camisi ibadete açıldı! 

İstanbul Fatih'te bulunan ve tadilat çalışmaları nedeniyle kapalı bulunan Davut Paşa Camisi bugün ibadete yeniden açıldı. 534 yıllık bir geçmişe sahip olan caminin açılışında Kur'an-ı Kerim okundu.

Tarihi İshak Paşa Hamamı satışında müşteri mi kızıştırılıyor?

İstanbul Sultanahmet'te, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

Şemsi Paşa Camii'nin tarihi yapısı değişecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Erhan Afyoncu bugünkü yazısında, Üsküdar'daki Şemsi Paşa Camii'nin tarihi yapısını değiştirecek projeden bahsetti. İşte o haber...

Paşa Karadeniz: Türkiye enerjide kendi kaynaklarına yönelmeli!

Paşa Karadeniz: “Yenilenebilir enerji yatırımlarının önü açılarak Türkiye’nin dışa bağımlılığı azaltılabilir” dedi. Türkiye’nin doğalgaz ithalatının yüzde 60’ını karşılayan Rusya, petrol ve kömür ithalatımızda da önemli bir yere sahip.

Piyale Paşa Camii’nin arazisindeki otopark projesi iptal mi edildi?

Koruma Kurulu, Piyale Paşa Camii’nin tarihi bostanını yıkacak otopark projesini iptal ederek bostanı tescilledi. İlk kez bir bostan arazisi kültür varlığı olarak korumaya alındı.

2001 yılında Mahmud Nedim Paşa Yalısı açık artırmayla satışa çıkarılmış!

2001 yılında Kızılay, mülkiyetinde bulunan Vaniköy'deki Mahmud Nedim Paşa Yalısı'nı açık artırmayla satışa çıkarmış. Kızılay, kaynak yetersizliği nedeniyle bir türlü onaramadığı yalıya 3.5 milyon dolar değer biçmiş.

Veysi Paşa Korusu TÜRGEV’e mi kiralanıyor?

MEB’in “İhtiyacımız var” talebi “devredilemez” ve “satılamaz” diye iki kez reddedilen Üsküdar’daki Veysi Paşa Korusu, yönetiminde Bilal Erdoğan’ın da olduğu TÜRGEV’e kiralanıyor.

Bülent Arınç, Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nin açılışını yaptı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki, restorasyonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü, iç düzenlemesi ise Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan 5 asırlık geçmişe sahip Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nin açılışı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından yapıldı.

Fethi Ahmet Paşa'nın Çilingoz'daki arazisi bedelsiz mi kamulaştırıldı?

Osmanlı dönemi devlet adamı Fethi Ahmet Paşa'nın hissedarları, 'Bedelsiz devletleştirildi' diyerek Çatalca'daki dev arazinin iadesi için hukuk mücadelesi başlattı. Fethi Ahmet Paşa'nın Çilingoz'daki arazisi bedelsiz mi devletleştirildi?

Paşa Karadeniz: Emlak GYO modeli ile dönüşüm hızlanır!

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, kentsel dönüşümle ilgili sıkıntıları ortadan kaldırabilecek bir öneri sundu. Merkezin kullanıma açılması gerektiğini söyleyen Paşa Karadeniz, “Emlak GYO modeli ile dönüşüm hızlanır" dedi

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Yalı restorasyon sonrası Ali Ağaoğlu'nun konutu mu olacak yoksa butik otel mi yapılacak belli değil.

Ağrı Ramazan Fuarı'nda İshak Paşa Sarayı'nın maketi sergilenecek!

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek.

TMMOB Mimarlar Odası: Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde çıkan yangın aydınlatılsın!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Şubesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı koruması altındaki tarihî Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün kül olmasının aydınlatılmasını istedi. Şubenin Genel Sekreteri Mücella Yapıcı,yaşanan olayla ilgili bir şaibe olup olmadığı araştırılsın

Paşa Karadeniz özgeçmiş Haberi

Paşa Karadeniz özgeçmiş

Paşa Karadeniz kimdir?

Paşa Karadeniz, Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı. Karden İnşaat San. ve Tic. A.Ş.’nin temelleri 1970 yılında atıldı. 


Karadeniz Ailesi’nin 1970 yılında başlayan ve içerisinde inşaat, tekstil, kimya, enerji gibi birçok alanda faaliyet gösterdiği başarılı ticari yolculuğunun bir eseri olarak 2002 yılında İstanbul’da kurulan Karden İnşaat, sektörde kısa sürede farkını ortaya çıkarmıştır.


İlk olarak endüstriyel yapılar ile başlayan faaliyetler daha sonra enerji yapıları, okul inşaatları, iş ve alışveriş merkezleri gibi birçok farklı alana sıçrayarak, geniş bir boyuta ulaşmıştır. Başarı ile gerçekleştirdiği sayısız projenin ardından 2009 yılında konut ve ticari alanda farklı projeler geliştirmeye yönelik çalışmalara başlayan Karden İnşaat, mimariyi estetik ve sağlamlık ile buluşturduğu ayrıcalıklı yaşam projeleri ile inşaat sektöründe adından söz ettirmeye başlamıştır.


Karden İnşaat San ve Tic. A.Ş. geleceğe...