06 / 05 / 2024

Paşafırını iletişim

Paşafırını iletişim

Börek, kurabiye ve pasta gibi unlu mamulleriyle ‘katkısız’ lezzetin adresi Paşafırını, Maslak Orjin İş Merkezi ve Bulvar 216 AVM’de açtığı iki yeni şubesiyle mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Paşafırın 2023'e kadar 160 şube açacak!

Sarıyer'de doğan Paşafırın, 40 şubesiyle kafe-fırın konseptini bir arada sunan markalardan. Gelen franchise taleplerini ince eleyip sık dokuyan markanın sahipleri; 2023 yılı sonuna kadar 200 şubeye ulaşmayı hedeflerken, yurtdışında da büyüme planları yapıyor.

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Özak Yenigün Ziylan Kazlıçeşme iletişim!

660 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen Özak Yenigün Ziylan Kazlıçeşme projesinde iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 486 36 50 olarak belirlendi.

Paşafırını iletişim Haberi

Paşafırını iletişim

Börek, kurabiye ve pasta gibi unlu mamulleriyle ‘katkısız’ lezzetin adresi Paşafırını, Maslak Orjin İş Merkezi ve Bulvar 216 AVM’de açtığı iki yeni şubesiyle mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Katkısız ve günlük ürünleriyle 2009 yılından bu yana hizmet veren Paşafırını, İstanbul’da 10 olan şube sayısını 12’ye çıkardı. 2015 yılı Ocak ayı içerisinde Maslak’taki Orjin İş Merkezi ve Batı Ataşehir’deki Bulvar 216 AVM’de açtığı şubeleriyle Paşafırını, birbirinden lezzetli ürünlerini sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor.

11. şubesini Maslak Orjin İş Merkezi’nde açan Paşafırını, şubede tüm ürünlerinin yanı sıra viyana menşeili yüzde 100 Arabica çekirdeklerden çekilen kahve menüsü ve şirketlerin kurumsal ihtiyaçlarına özel ürünleriyle de hizmet veriyor. Paşafırını, Bulvar 216 AVM’de açtığı Anadolu yakasındaki ikinci şubesiyle AVM ziyaretçilerinin yanı sıra hem konutlara hem de iş yerlerine hizmet...