20 / 05 / 2024

Paşahan Gayrimenkul adres 

Paşahan Gayrimenkul adres 

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Norouzuzadeh tarafından kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Grena İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grena İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Adem Paşahan tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Dugi Turizm Gayrimenkul Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dugi Turizm Gayrimenkul Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Paçala tarafından kuruldu. 

Beyoğlu'nda 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üsküdar Paşalimanı Beltur Kafe 4.6 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Üsküdar Paşalimanı Hacıhesna mahallesindeki gayrimenkulü kiraya verecek.

Torunlar GYO Paşabahçe 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Paşabahçe  2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Paşahan Gayrimenkul adres  Haberi

Paşahan Gayrimenkul adres 

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi...