10 / 05 / 2024

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat adres 

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat adres 

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Aydın ve Abbas Onut Zabun ortaklığında kuruldu.

Ayda 6 bin lira Bağ-Kur primi ödeyip 10 bin TL emekli maaş mı, yoksa hisse almak mı kazançlı!

Yapılan ek zamla en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi. Borsa eğitmeni Gani Gülaydın, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu maaşı almak için Bağ-Kur’a ödenen 6 bin TL primle Koç Grubu hissesi alınsa emeklilikte paşalar gibi yaşanacağını söyledi. Peki vatandaş ne tepki verdi!

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

84 dairelik sitede korkutan tablo: Çatlak kolonlar, dökülen beton parçaları ve çürüyen demirler tedirgin ediyor!

İstanbul Kartal’da 84 dairenin bulunduğu 3 bloklu sitenin kolonlarında oluşan çatlaklar, çürüyen demirler ve dökülen beton parçaları sitede yaşayanları tedirgin ediyor.

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sait Uluışık tarafından kuruldu.

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! 133 adet Paşabahçe ve Borcam ürünlerine yüzde 40 indirim fırsatı!

Migros bu haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Bu kapsamında Paşabahçe ve Borcam ürünlerinde yüzde 40 indirim uygulanacak. İşte detaylar...

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Popüler bir analiste göre, Bitcoin’de boğalar ve ayılar dengelendi!

Cryptovere kurucusu ve popüler kripto para analisti Benjamin Coven, Bitcoin'de (BTC) ayılar tükendiğinde boğaların konsolide olacağını ve piyasanın bir sonraki döngü için güç toplamaya başlayacağını öne sürdü. 

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Kütahya'da 136 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Ali Paşa ve İnköy mahallelerinde yer alan 2 arsa ile 1 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Migros'ta Paşabahçe ve Borcam ürünlerinde yüzde 40 indirim! Migros 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Paşabahçe ve Borcam markalı ürünlerde yüzde 40 indirim Migros mağazaları ve Migros Sanal Market uygulamasında sizleri bekliyor.

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat adres  Haberi

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat adres 

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Aydın ve Abbas Onut Zabun ortaklığında kuruldu.

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi konusu:
1 - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3 - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...